Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dövme Fuarında Dövme Çeşitleri | Forumcu6 | Tato | 4 | 16-07-2008 10:29 |
| Gizli Nikah Yaptırmak Doğru Mu | ressam_aliye | Soru Cevaplar | 1 | 08-12-2007 09:49 |
| Diş Yaptırmak Gusle Engel Mi Çıkarmam Gerekir Mi | Forumcu1 | Soru Cevaplar | 0 | 05-12-2007 19:53 |
| Dövme Avatarlar | Forumcu6 | Msn Messenger Özel | 2 | 10-11-2007 16:33 |
| Dövme | Forumcu6 | Tato | 1 | 13-08-2007 15:22 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Iyyy
(Nerdeyse saçlarım bie havaya dikilecek yaa... Ne kadar korkunç.. İnsanlar sağlıkları için bile yapamazken bunu ne deme oluyor bunlar anlamıyorum (( çok fenaydı.. Ben yarısına kadar bile izleyemedim sanırım yüzümü kapattım o kadarın da da biraz daha izlesem bayıırdım kesin.. İçim çok tuhaf oldu.. Ayy bir de kanları peçeteyle siliyorlar yaa.. Dövmenin ne olduğunu gösterdiğiniz için tşk ler osmann... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
|
neşterle iz yapması birşey değilde en azından.birde yanındaki etleri kesiyo ya.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
İnsanım diye geçinen igrenç tablolar.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
Aman Ya Rabbim!!!
, yaptırana da yapana da akıl fikir versin inş . Bu can bizlere emanet. Niye eziyet edilir ki? Paylaşım için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
|
Bu ne biçim şey böyle iğrenç ötesi
akıl fikir versin ne diyim |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yasaklı Üye
|
kahretmesin...Çok şeyi izlerken soğuk kanlı olurum ama bu ne ya...? 'ım acı çekiyor bile bile derisini yüzdürüyor.Yarabbi akıl ve fikir ihsan eyle... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Acemi ER
|
Sevgılı kardesım ben dovmecıyım bu dovme bızım yabdıklarımız gıbı degıl eldovmesı makına ıle degıl yanıı vıdeoya dıkkatlı bakarsan derıyı kazıyolarr
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
benim canm tatlı valla asla yaptrmam bn şimdilik kaş ile idare ediyom
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Acemi ER
|
Ya arkadaşlar biraz araştırıp ondan sonra yorum yazın...
Bu yapılan şeyin adı Dövme değil.. Scarification diye bir yöntemle vucuttan derinin kazılarak berilen desenlerdir.. Dövme böyle kesilip biçilip yapılan birşey değil.. Bunu buraya bu başlıkta koyan insanın bilgisizliği başka hiçbirşey değil .. Dövme iğneyle yapılır neşter ile değil !!!!...İğne ile boya derinin altına darbeli vuruşlarla (makinanın saniyede yaklaşık 60 kere vurması ile) işlenir.. Böyle kesilip kazınarak değil .. Ek olarak Türkiye'de böyle bi uygulama yetkisine sahip hiç bir studio yoktur.. İnsanları yanlış bilgilendirmeye gerek yok .. Konu Osman tarafından (14-03-2009 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Türkçe yazım hataları.... |
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Konuyu ben açtığıma göre bilgisiz olan kişide ben oluyorum dawnangless.
Sen bilgilisin bu kounda belli ama ne yazık ki insanca izah etmeyi öğrenememişsin...!!! Unutma herşeyi bilmek önemli değil! Önemli olan bildiğin bir konuyu izah ederken kendini dinletebilmektir...!!!
|
||
|
|
|