Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Meraklı Deve | ByAsiL | Fıkralar | 21 | 02-07-2010 10:56 |
| Kutlu Deve | ByAsiL | Çocuk Videoları | 0 | 02-02-2008 20:55 |
| Anne Deve ve Yavrusu | beyazgül | Hikaye ve Yazılar | 0 | 31-10-2007 13:49 |
| Oyuncaklar Ve Vahşet | Osman | Resimler | 2 | 20-10-2007 16:33 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Deve Kesiliyor - Vahşet
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
ben hayatımda böle dehşet bişi görmedim
bunlar insan olamazlar.inanamıyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Valla ben böyle bir vahşet görmedim, adam sanki cani, tek bıçak darbesinde koca deveyi indiriyor, hayretler içinde kaldım, paylaşımın için teşekkürler Admin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
ben izleyemedim ama eminim çok kötüdür yazık hayvana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
arapmi bunlar hani müslümanim diye gecinen araplar baska deve nerde kesicekler allahin araplari
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
2,3 saniye bile durmadan hemen ölüyorlar böle terbiyesizlik olmaz yaa...Sağol paylaşım için admin...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Ben bakamadım sonuna kadar.Bunlar değil müslüman,insan bile değiller.Hayvan kesmeninde kuralları vardır... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
sevgili arkadaşlar çok güzel konuşmuşunuz bu konu hakkında ama
ben merak ediyorum hayatınızda hiç mezbehaneye giren varmı aramızda!... giripte gerek küçük baş olsun gerek büyük baş olsun hayvanların nasıl kesidiğini gören varmı!!! ? yani hem küçük baş hem büyük baş hayvanları ayakta aynı bu izlediğiniz adamın (kasabın) kesdiği gibi boyunlarının altına bir bıçak darbesiyle olayı bitiriyorlar... ve oradan da sizin evlerinize et olarak geri geliyor bu hayvanların etleri... he! burası bir arap ülkesi olabilir! orası ayrı ve o kesen adamda mezbehanedeki bir kasaptır... birde en alta mesaj yazan arkadaş araplar böyle işte diye imalı bir cevap yazmış arapları kötülemek maksadıyla!.. ben arabım arabı seviniz buyuruyor yüce peygamber!...hiç kimse bir ırkın bir milletin tümünün almış olduğu bir sıfatı; işte araplar ..... işte türkler..... demeye hakkı yoktur ... diyen insanın kendisini küçük düşürmesidir. çünkü hangi milet hangi ırk hangi kavim olursa olsun eğer bir suç işleyen varsa herhangi bir konuda; suç o, suçu işleyenindir. hepinize saygılar sunuyorum arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Er
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
yüce mevlam keşke hayvan etini insanlara yemesi için vermese idi.yapılan her türlü kesim ve eziyete yazık.sebze neyimize yetmiyodu.dilleri yokki dertlerini anlatsınlar. can yahu onlarınkide.çok üzgünüm
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
|
Kasaba diyecek birşey yok adam can alıcı noktaya vuruyor bıçağı işi bu gidip insan kellesi kesmiyor acı görüntü ama mecburen olması gereken bu. Asıl benim dikkatimi çeken müzik oldo bu videoya bu müzik garip olmuş
|
|
|
|