Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Çin'de Köpek Yemek Artık Yasak | BeYz@ | İlginç Haberler | 4 | 15-04-2010 17:56 |
| Yunus Katliamı | EnBiTâne | Korkunç Resimler | 20 | 10-01-2009 20:00 |
| Ermeni Katliamı - Türk Katliamı | admin | Tarih | 35 | 05-01-2009 06:04 |
| Devlet Arşivinden Gerçekler - Ermeni Katliamı-2 | Sayfa | Tarih | 0 | 15-01-2008 21:30 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Çin'de Köpek Katliamı + 18 Bu çinliler şimdiye kadar gördüğüm en acımasız halk, yani öyle böyle değil Afrikadaki yamyamlardan bile daha yamyamlar. İnsanlık değerlerinden nasibini almamış bu varlıklar, savunmasız köpeklerin göğüslerine bıçağı sokup hayvanların kalbini çıkarıyor, daha sonra hayvanın ölümesini bekliyor, hayvan öldükten sonra hayvanın derisini yüzüyorlar, hayvanı kaynatıp köpek restorantlarına gönderiyorlar ve Çinliler köpek etini büyük bir afiyetle yiyorlar. Dünyada bir çok hayvansever çindeki köpek restorantlarının kapatılması için büyük bir çaba gösterse de çin hükümeti henüz bu konuya bir çözüm bulmuş değil. Umarım bu zulümkar çinliler bu çirkin vahşeti bir an önce durdururlar. Belki siz de çinlilerin köpek katliamını merak ediyorsunuzdur. Hemen bu videoyu sizinle paylaşayım. Ancak yazının başlığına belirttiğim gibi 18 yaşın altında iseniz kesinlikle bu videoyu izlemeyin, bu video ile ruh sağlığınız bozulabilir.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Kusura bakmayın, bu videoyu izlemeden yorum yapıyorum çünkü çinlilerin katliamlarının boyutlarını çok iyi biliyorum ve bu sebeple istesemde izlemem mümkün değil. korkusu olmayan insanların içinde vicdan duygusuda olmayacağına inanıyorum ben, dolayısıyla onların bu kadar vahşi olmalarını çokda anormal görmüyorum.Ama anormal görmemem kabul edebilmem anlamına gelmiyor tabiki. Anormal gelmesede hala iğrenç geliyor!
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
korkusu olmayan insanlarda ne insan neden hayvan sevgisi olmaz !..Bizler yol kenarında yetişen minicik bir çiçeğe bile severek bakıp yaradanın ne kadar büyük olduğunu dile getirirken bu vahşiler yaradanın yarttıklarını hiç acımadan katlediyorlar.. Öbür dünyada bunun hesabını nasıl verecekler acaba ???
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
İğrenç ötesi...Çinlilerde sanırım insan değilller.O köpeklerden daha aşağılık mahluklar..
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
ÜsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
|
bizi böyle Insanlar'dan korusun!Dinsiz Insan'lar hersey'i yapar'lar! Nede olsa iclerin'de korkusu yok!![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
|
İğrenç.....
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
İğrenç.....
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
|
ne adi insanlar waryaa
Ne adi insanlar var ya !.. Konu Osman tarafından (07-08-2010 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Lütfen yazım kurallarına dikkat edelim ! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
|
İğrenç bir şey, bunlara dur demenin bir yolu yokmu acaba. bu nasıl olabilir. Beynim uyuştu bakamadım.
belanızı versin. Dünya bu vahşeti görmüyor mu ? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
|
Bencede çok iğrenç ne tür bı zihniyet bunları yapabilirki anlamıyorum :s