Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Atı Kesiyorlar | ressam_aliye | Korkunç Resimler | 7 | 10-07-2008 19:23 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Acemi ER
|
ben bu vajşeti yapanların müslüman olduğundan değil insan olmalarından şüpheleniyorum hayvanlar bile avlarına bu kadar acı çektirmezler bu kadar işgence etmezler onlar ne olursa olsun sonuçtaa insannnn
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
|
ben bunların ..................... çocukları sizin allah bin belanızı versin işallah sizde ahirette le olursunuz beter olun işallah ..................hay töbe töbe ya ayıp bu ben bu videoyu ekleyenin tabi ekleyenin bi suçu yok ama eğer adminastör bu yazdığımı gördüyse lütfen ama lütfen bir cevap yazsın ve de bu videoyu kaldırsın
|
|
|
|
|
|
#23 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Alıntı:
Azrail sen ne yaptığını sanıyorsun ??? İnsanca yorum yazsan olmuyor mu ? Birilerini eleştiriyorsun eleştiri yaparken küfür ediyorsun !! Bu forum senin küfürlerine yer verecek başka forumlara benzemez adabınla yazacaksan yaz yazmayacaksanda yolun açık olsun !!! Bir daha uyarmam hemen silerim seni ona göre yorum yap... Ayrıca videoyu kaldırmıyorum çünkü burası korku odası korku türünden olan videoların eklenebileceği bir bölüm...
|
|||
|
|
|
|
|
#24 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
|
HANNE ablamın dediklerini millet olarak tekrar tekrar düşünmemiz gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
ım Sen bizleri, nefislerimizi, hırslarmızı, islah etmedede yalnız bırakma güç ver Rabbim. Çok yorum yapılmış, görüşler, düşünceler belirtılmiş tabiki .Fakat, asla ama asla olmamalı. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Hepimin Hz Adem Peygamberin çocuklarıyız ,Ruslarda Ehli Kitap ,Dinsiz değiller .Bunlar Rusların Propaganda amaçlı hazırlattığı görüntüler değilse eğer , bu tip görüntüler dünyada çok var ABD kendi ikiz kulelerini vurup kendi vatandaşlarını öldürüp suçu müslümanlara atması gibi...Ama bunu çeçenler yapıyorsa ( Manyaklar Gibi Kahkahalar Atarak .Kısas diyemiyorum kendi yakınları öldürülmüş iseler böyle kahkaha atmazlar )benim çeçen diye bir müslüman kardeşim artık yok, ne halleri varsa görsünler .Sen Müslümansın
ne emrediyorsa yapmak zorundasın kendi nefsinin istekleriyle hareket edemezsin.Zaten Teslim olmuşlar ,O esirler ben müslüman oldum dese elini süremezsin.Bunu seyreden ruslara gel sende müslüman ol diyebilirmisin.İyimi oldu şimdi, ın huzurunda kafir oldun.Kolay mı sandın müslüman olmayı.Sen şimdi ölünce şehit olucağınımı sanıyorsun.Cehenneme gidiceksin.Çünki ın emrettiği gibi davranmadın. Belanızı versin. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Bunlar katil resmen.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: May 2010
|
bunlar musluman olamaz korkunç
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
|
'tan tek dilegim onlardan bır tanesi elime gecmesın o masum savunmasız ınsanlara bunları yaptılar ya dişlerini kerpetenle sokerdım o yapanların. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
|
Ne kadar kendileri zülüm de görseler başkalarına zulmetmeliler. Dinimizde bunu emrediyo ztn
|
|
|
|