Ondokuz Forum > KORKU ODASI > Korkunç Videolar > 6 Rus Askerinin Kafasını Kesiyorlar

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Atı Kesiyorlar ressam_aliye Korkunç Resimler 7 10-07-2008 19:23

Seçenekler Stil
Alt 25-12-2008, 09:19   #11
esmerim0608
Acemi ER

esmerim0608 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 2
Güç: 1 / 27
Deneyim: 10%

Paylaş
Standart Cevap: 6 Rus Askerinin Kafasını Kesiyorlar

Ya bunlar nasıl insanlar ya vahsetttt inanamıyorum bunlara hayvan bile denmez hayvanlara hakaret etmiş oluruz cok üzücü ya
bunlara nasıl seyirci kalıyolar ya
esmerim0608 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2008, 00:43   #12
saduman
Er

saduman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 1 / 135
Güç: 19 / 1374
Deneyim: 41%

Paylaş

Bunun sebebi nedir bilen var mı ? Geceleri nasıl uyuyoki bu vahşiler ?
saduman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 12:25   #13
CİDELİ
Acemi ER

CİDELİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 0 / 87
Güç: 11 / 1152
Deneyim: 50%

Paylaş

Herşeyden önce Bu Bir Insanlık Açısından Tasvip Edilemez Kaldıki Bunları Yapanların Müslüman Olduğunu Dahi Sanmıyorum Karşındaki Bi Düşmanda Olsa Diz Kurşuna Ama Zulmetme Bu Resmen Zulumdür Islamın Bir Yerinde Yoktur Böyle Birşey Anca Canileşmiş Insanlığını Yitirmiş Merhamet Yoksunu Kişilerden Beklenir Böyle şeyler ......

Evet Buna Bir örnekte Filistinde Yahudi Köpeğinin Mazlumlara Yaptığı çünkü Yahudidede Insanlık Merhamet Olmadığı Için Bu Canilerden Bi Farkı Yok .................

Elbet Mevlam Mazllumların Ahlarını Yapanların Yanına Bırakmayacaktır .............
CİDELİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 14:53   #14
19sevim79
Teğmen

19sevim79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 15 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 14 / 367
Güç: 94 / 4195
Deneyim: 71%

Paylaş

Tek kelimeyle bir vahşet. Bunlarda nasıl bir vicdan varki yaptıkları yetmiyormuş gibi kameraya alıp bir de gülebiliyorlar.
Seyrettikten sonra ben bile bir süre boğazımı tuttup kaldım yerimde, yazamadım ellerimi çekip.
Yaptıkları ne islamiyete ne de Müslümanlığa yakışır. ıslah etsin...
19sevim79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2009, 11:04   #15
bayramgida
Acemi ER

bayramgida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Aktiflik: 0 / 8
Güç: 1 / 111
Deneyim: 34%

Paylaş

çok farklı yorumlar var bu görüntülerle ilgili...ben izliyemedim ama çeçenler ruslarla yıllardır savaşıyor. bir çok çeçen ailesi bu şekilde katledildi ... oradaki masum erlerin bir suçu yok belki amaaaa bu infazı gerçekleştirenlerin yakınlarının bu şekilde katledilmesi onun için geçerli bi neden olamazmı ?

şeriat hükümlerinde kısasa kısas hükmü geçerlidir. savaş ortamında vicdan mefumu aranmaz aranmamalı , peygamber efendimiz s.a.v de savaştı bir çok insan öldürüldü bırakın yumuşak huylu, insancıl, ince ruhlu insan kimliğinizi HİÇ KİMSE PEYGAMBER EFENDİMİZ KADAR YUMUŞAK HUYLU VE İNSANCIL DEĞİLDİ OLMAYIZ HİÇKİMSEDE OLAMAYACAK...!!! biri sizin annenizi babanızı kardeşinizi katletse SİZ NE YAPARSINIZ ? bunu sineye çekerim oturur köşemde bana karışmasınlar diye dua ederim diyorsanız yorumlarınızla örtüşüyor sorun yokk . amaaaa yok bende aynısını yaparım diyorsanız YORUMLARINIZDAKİ CÜMLELERİ DÜZELTİN açık ve net olun. küfür tek millettir sözünün altını çizerek yorumlarınızı yazın ...

yer yüzünde zulme maruz kalan müslümanlara ALLAH dan yardım diliyorum
ömrü son bulanlara ALLAH dan rahmet geride kalanlara hayırlı uzun ömürler diliyorum
buna vesile olanlara ALLAH ın EL KAHHAR ismiyle KAHROLMALARINI DİLİYORUM.
BİR ŞEYLERİ DÜZELTMEKMİ İSTİYORSUNUZ
ÖNCE ELİNİZLE DÜZELTMEYE ÇALIŞIN
OLMASSA DİLİNİZLE
BUDA MÜMKÜN OLMAZ İSE
KALBİNİZLE BUĞZ EDİN

SELAM VE DUA İLE
bayramgida isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 01:37   #16
Yıldırım19
Albay

Yıldırım19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 33 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 151 / 805
Güç: 507 / 10390
Deneyim: 23%

Paylaş

Bu nasıl bir vahşettir ya
Yıldırım19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 04:02   #17
Bay_Turan
Binbaşı

Bay_Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 95 / 702
Güç: 365 / 9018
Deneyim: 10%

Paylaş

Alıntı:
bayramgida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok farklı yorumlar var bu görüntülerle ilgili...ben izliyemedim ama çeçenler ruslarla yıllardır savaşıyor. bir çok çeçen ailesi bu şekilde katledildi ... oradaki masum erlerin bir suçu yok belki amaaaa bu infazı gerçekleştirenlerin yakınlarının bu şekilde katledilmesi onun için geçerli bi neden olamazmı ?
Alıntı:
bayramgida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şeriat hükümlerinde kısasa kısas hükmü geçerlidir. savaş ortamında vicdan mefumu aranmaz aranmamalı , peygamber efendimiz s.a.v de savaştı bir çok insan öldürüldü bırakın yumuşak huylu, insancıl, ince ruhlu insan kimliğinizi HİÇ KİMSE PEYGAMBER EFENDİMİZ KADAR YUMUŞAK HUYLU VE İNSANCIL DEĞİLDİ OLMAYIZ HİÇKİMSEDE OLAMAYACAK...!!! biri sizin annenizi babanızı kardeşinizi katletse SİZ NE YAPARSINIZ ? bunu sineye çekerim oturur köşemde bana karışmasınlar diye dua ederim diyorsanız yorumlarınızla örtüşüyor sorun yokk . amaaaa yok bende aynısını yaparım diyorsanız YORUMLARINIZDAKİ CÜMLELERİ DÜZELTİN açık ve net olun. küfür tek millettir sözünün altını çizerek yorumlarınızı yazın ...

yer yüzünde zulme maruz kalan müslümanlara ALLAH dan yardım diliyorum
ömrü son bulanlara ALLAH dan rahmet geride kalanlara hayırlı uzun ömürler diliyorum
buna vesile olanlara ALLAH ın EL KAHHAR ismiyle KAHROLMALARINI DİLİYORUM.
BİR ŞEYLERİ DÜZELTMEKMİ İSTİYORSUNUZ
ÖNCE ELİNİZLE DÜZELTMEYE ÇALIŞIN
OLMASSA DİLİNİZLE
BUDA MÜMKÜN OLMAZ İSE
KALBİNİZLE BUĞZ EDİN

SELAM VE DUA İLE
Sevgili kardeşim yorumunu okudum... Şeriat hükümlerinden bahsetmişiniz güzel ... Kısasa kısastan bahşetmişin güzel...
Yani bunları <cümle> olarak kurmuşsunuz.. Yalnız o anlatmak istediğiniz şeyde o kısasa kısas diye bir şey yok.

Neden diye sorsarsan Kısasa kısas uygulaması zülme karşı zülüm demek değildir...

Ve peygamber efendimiz (s.av) i iyi bilmeden ve onun hayatını iyi okumadan iyi bilmeden Lütfen peygamberimizede yanlış ithamlarda bulunmayalım...

Peygamber (s.av)müşriklerle muharebe için toplanıldığı, karşı karşya gelindiği vakit; müşrikler salldırmadığı müddetçe savaşamamayı telkin etmiştir...

Ve esirlere güzel muamelede bulunulmuş asla zulmedilmemiştir...
Kaldıki böyle birşeyi (vahşeti) ne ne peygamber ne de İnsanoğlu insan kabül eder....
Bakın en en altta çizdiğim yazınızın altını çizdim burada zulme maruz kalan müslümalara 'tan yardım diliyorsunuz...
Güzel peki zülme maruz kalan müslümana yapılınca zülüm oluyorda; müşrik veya gayri müslim! nederseniz deyin müslümanın dışında herhangi bir insana yapılınca zülüm olmuyormu!!!

Arkadaşlar değer yargılarımızı ve inançlarımızı ve özellikle bilgimizi birkimimizi, islam dini hakkında ne kadar ne biliyoruz; Peygamberimiz ve onun hayatı ,uygulamaları hakkında ve yahudilerle ve diğer gayrimüslimlerle olan beşeri münasebetlerini iyi bilmemiz ve olaylara o pencereden bakmayı ; yani peygamberimiz uygulamada nasıl yaptıysa ; onun baktığı hak penceresinden bakmamız gerektiğini buradan hatırlatmak istiyorum ...

Amacım burada kimseyi rencideetmek filan değil ... Kusura bakma değerli arkadaşım.

Bu videonun muhtemelen bir siyonist oyun olduğunu zannediyorum çünkü islam dinini ve islam dini mensuplarını kötülemek amacıyla hertürlü kılığa girilmiş ve hertürlü oyun ve tezgahlar kurulmuştur bu zaman kadar...

Birde böyle görsel olarak özellikle çok iğrenç denilebilecek şeylerin aslında forumda yayınlanmasına karşıyım buradan da sevgili yöneticimize duyurulur...
Saygılarımla...
İmzası

Bay_Turan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2009, 16:55   #18
dogan5858
Acemi ER

dogan5858 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Aktiflik: 0 / 11
Güç: 2 / 104
Deneyim: 47%

Paylaş

vahşet bu ya bunlar insan olamaz. midem bulandı seyredemedim...
dogan5858 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2009, 11:46   #19
ZAFERSOY
Acemi ER

ZAFERSOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Aktiflik: 0 / 11
Güç: 2 / 102
Deneyim: 47%

Paylaş

Zevk alarak değil ama çeçenlere hak vererek izledim.Ama asker yerine üst rutbeli subayların kafalarını kesselerdi daha makbül olurdu.Savaş stresini içinde yaşamayan bilemez.Yorum yapanlara katılmıyorum hiç bir şekilde vahşet değil ve sizlere soruyorum birgün çok sevdiğiniz birinin; çocuğunuz, sevgiliniz veya değer verdiğiniz birinin işkence görüntülerini izlerseniz ve o görüntünün sonunda o kişinin kafasının kesildiğini izleseniz psikolojiniz nasıl olur?.Ayrıca o psikolojiyi yaşadım biliyorum o an hiç bir şey düşünemezsiniz karşınızdakine zarar vermekten başka.
saygılar..
ZAFERSOY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2009, 17:43   #20
yengeç
Acemi ER

yengeç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: -INF [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: NAN / -INF
Güç: -INF / -INF
Deneyim: NAN%

Paylaş

Çok kötü oldum Bende hepsine bakamadım bunlar ne insan ne müslüman bunlar kafirden daha kötü. Bu zulmu kim yapabilir ya. Müslümanlığın adını kötüledikleri için bunlar hayvan dışkısından bile beterler. Hayvan dışkısı en azından tezek olup yakılıyor bunlarda artık cehennemde odun olup yanarlar. Onlar böyle oldukca onların başından belayı defedermi Arkadaşlar ben söyleyim etmez etmiyorda.
yengeç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil