Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Atı Kesiyorlar | ressam_aliye | Korkunç Resimler | 7 | 10-07-2008 19:23 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
|
O kadar Kafa Kesme Videosu İzledim Böylesini Görmedim ... ![]() Arkadaşlar bildiginiz Gibi Rusların Cecenleri Katletmesi Sonucunda ... Cecenlerin Yakaladıgı normal er olan 6 askerin Kafasını arkadaslarının Onunde Kesiyorlar ... Kesiyorlar dicem Ama Yarım kesip birakiyorlar ve nemi oluyor Devamı .. .[Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
vahşet sonunu izleyemedim
offffffffffff |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Yazıki insanız böyle vahşete göz yuma biliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
belalarını versin .... İzleyemedim midem bulandı insanlık dışı insafsızca katledilişler 'ın verdiği canı yalnızca alır. İnsanlar kendi kendilerinin canını alamazlar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Bu olayları maruz görmek mümkün değildir.
Aynı Rusların Türk soylu halklara yaptığı zulumler gibi.ne ona evet nede buna evet |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teğmen
|
Her ne kadar ruslar vahşet yapsada, vahsete vahşetle karşılık vermek insanlık adına islamiyet adına hiçte tasvip edilecek şeyler değil.
çeçenlerin yardımcı olsun bununla beraber çeçenler kendilerine yapılan zulmü insanlığın dışına çıkarak karşılık vermesin. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
|
Bunları yapanlarada müslüman diyemem ben ne biçim insan bunlar ? Peygamber efendimizde savaşmış fakat hiç bu kadar vahşide öldürmemiş...
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
|
Aman yarabbim !! Aman yarabbim !! Bu vahşet !! Çok fena oldum , ben böyle bir şeyi canlı hiç görmemiştim , filmlerde izlediğimiz olmuştur ama bu gerçek !! Bu iğrenç şey gerçek !! İnsan denilen varlık işte böyle hayvanda olabiliyor..Şoktayım duymuştum ama canlı görmek beni inanılmaz ürpertti
![]() Bu müslümanlık değil !! Buna kesinlikle inanmıyorum bu insanlar müslüman değil !! Bu bir düzmece , bu büyük bir yalan olamaz !!
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Üye
|
Haticekübra'dan alıntı,
!! Bu bir düzmece , bu büyük bir yalan olamaz !! Sana katılıyorum arkadaşım. hakikaten müslüman olan bu şekilde bir katliam yapamaz.Müslümanları dünyaya vahşi olarak tanıtmak isteyenlerin yaptığı bir çekim olarak düşünüyorum.Bu hususta tereddüdü olan arkadaşlar varsa "İhsan Süreyya Sırma" nın "İngiliz Sömürü Ajanları " isimli kitabını okuyarak oynanan oyunların farkına varabilirler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
|
Kesinlkle bunlar insan değiller!!!
|
|