Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yeni Bir Hayat Kurdum İçine Huzur Koydum | newin | Sohbet ve Serbest Kürsü | 0 | 04-10-2009 19:25 |
| Ayakkabı En Güncel Karikatürler | yengeç | Karikatür | 1 | 17-12-2008 14:48 |
| Güvenliğiniz İçin Güncel Kalın | Bay_Turan | Güvenlik | 0 | 08-11-2008 14:07 |
| Güncel Kıyafet | BeYz@ | Gizem ve Kıssadan Hisseler | 6 | 20-08-2008 13:01 |
| Yeni Aşıklar için (Acımasız Hayat) - Nazo.mp3 | Safkan Türk | Amator Kayıtlar | 0 | 09-01-2008 00:33 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Yeni bir bölüm açtık arkadaşlar. Sohbet ve eğlence bölümünde ''Güncel Sorunlar ve Hayat'' adında. Bu bölümde hayatınızdaki sıkıntılarınızı çözümleyemediğiniz sorunlarınızı korkularınızı vb. gibi konuları yazabilirsiniz. Bu bölüm biraz şahsi olacak yani kişiye özel. Tabiki forum kuralları dahilinde sorunlar ve yorumlar yapılacak... Herkes birbirine bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalışır. Kim bilir belkide çözümü burada bulabiliriz. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
|
Teşekkürler Osman güzel bir bölüm olacak inşallah,
Ama bu bölümün başına bir Güzün abla gerek olacak sanırım.
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Burada herkes Güzin abla Güzin abi Diloş )
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
|
Hayırlı uğurlu olsun yeni bölümümüz..(: (:
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
|
Ufkumuzu genişletecek,sorunlara çözüm bulma kabiliyetimizi artıracak ,çözümler bulmamızı,farklı açılardan bakabilmememizi sağlayacak bir bölüm ![]() En küçük sorunları bile burada yazabiliriz sebeplerini nelere yol açtığını irdeleyip doğru cevaba ulaşabiliriz... ![]() Bu bölümün geleceğine umutla bakıyorum![]() Ki derdini ,sorununu söylemeyen derman bulamazmış Teşekkürler Osman emmimm![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
FORUM YÖNETİMİ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Bence de çok güzel ve ayrı bir bölüm emmi, mimarına ve sana çok teşekkür ederim
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
|
Hayırlı ve uğurlu olsun.
Arayan bulur derler ya, Mevlayı arayan Mevlayı, Belayı arayan belayı, Evet herkes aradığını buluyor. İnsan arıyor, İnsanlar aranıyor. Ama maalesef kimse gerçek manada neyei, nerede, niçin aradığının farkında değil. İnsanlar kaybettikleri CENNETLERİNİ arıyorlar. Yaratılmış oldukları Cennet standardını arıyorlar. Fakat dünyada aradıklarının bulunmadığının farkında değiller. Nezaman kendilerine Niçin yaratıldım? Sorusunu sorup, makul bir cevap bulduktan sonra, Yaratıldıkları amaç uğrunda yaşarlar ise ARADIKLARINI bulmuş olacaklar. Yaratılış maksadının farkında olup hayata anlam kazandıran bir yaşam çizgisi yakalama dilek ve temennilerimle. Çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Sep 2010
|
Tckimlikno ileadres nasıl ögrenebilirim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
|
yeni bölümümüz hayırlı olsun benim çok hareketli dikkat eksikliği tanısı konulmuş bir oğlum var böyle bir sıkıntısı olan annelerle tanışmak isterim
|
|
|
|