Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sohbet Paneli | NefiSs | Öneri ve Şikayetleriniz | 4 | 30-12-2010 14:25 |
| Mezardaki Sohbet | Forumcu6 | Serbest Kürsü | 5 | 31-05-2010 09:32 |
| Dua ve Gözyaşları İle Ziyarete Açıldı | Bay_Turan | Güncel Haberler | 1 | 05-09-2008 14:43 |
| Youtube Açıldı | Forumcu6 | Güncel Haberler | 10 | 31-08-2008 10:22 |
| Masumiyet Müzesi nin Kapısı Açıldı | haticekübra | Kitap Tanıtım | 0 | 29-08-2008 10:44 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar merhaba ;
Forumun üst kısmında bulunan ''Sohbet'' linkine tıklayarak sohbet sistemine giriş yapabilirsiniz. Giriş yaparken forumdaki kullanıcı adınız ve parolanız ile giriş yapabilirsiniz. Sohbet sistemi forum ile entegredir. Giriş yaptıktan sonra gerekli ayarları kendinize göre yapabilirsiniz. Tema seçimi, sesler..vs. Hepinize süpriz olsun. Çünkü kimsenin haberi yoktu ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
|
Ooo forumda büyük bir yenilik.
![]() Bence çok güzel bir fikir.Teşekkürler Admin'im..![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Evet bu gerçekten süpriz oldu Can.
![]() Vatana millete hayır uğurlu olsun. ![]() Ellerine sağlık sabahladın yine değil mi ? ![]() Yalnız bir durum var biz bu sohbet bölümünden Dilo'yu nasıl uzak tutacağız ? ![]() ![]() Adam msn de kamera açamıyor diye kurdeşen dökecek nerdeyse buraya bir daldı mı daha bırakmaz. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderator
|
Beni uzaklaştırabildi abicim ![]() Dilo Abimide uzaklastırabilir ![]() İlk dk'da banladım ![]() Teşekkür ederiz Admin Beyefendi ![]() Güzel bişey oldu bu (: ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
|
Ben sohbete giriş yaptım ama hiç bir tepki yok nedense.Masmavi bomboş bir ekran.Daha da beklemem mi gerekecek acaba?
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
|
Bende de aynı oldu Seherciğim.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Üye
|
Yeni açılıyor ya herhalde böyle sorunlar olması normal.Bekleyelim bakalım .Düzeldiği zaman dalarız sohbete.İyi olacağını düşünüyorum.Hayırlısı bakalım.
|
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Bende de bende de
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
VIP Üye
|
Görüyormusunuz sohbetle bayanlardan başka ilgilenen yok.Ne meraklıyız yahu kaynatmaya ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haklısın Seher abla..![]() ![]() Ayrıca senin dediğin o problem bendede vaar.Sohbeti açtıığım zaman sadece mavi boş ekran . ![]() ![]()
|
|||
|
|
|