Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İmza Yapımı | NefiSs | Gif Resimler (Hareketli) | 9 | 18-11-2009 15:46 |
| Süper İmza Signatürleri | sevban | Gif Resimler (Hareketli) | 6 | 20-08-2009 12:08 |
| İmza Signatürleri | sevban | Gif Resimler (Hareketli) | 5 | 19-08-2009 14:55 |
| İmza Gifleri | Osman | Gif Resimler (Hareketli) | 0 | 29-11-2008 19:32 |
| İmza Dükkanı | SürgüN Alemcİ | Gif Resimler (Hareketli) | 0 | 08-09-2008 00:08 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar çok büyük yazılar içeren imzalar eklenildiğinden dolayı paylaşımlara karışıyor ve okunamıyordu.
Bu konuda çok fazla şikayet olmasından dolayı Yüzbaşı ve üstü olmayan hiçbir kullanıcı grubu imza ekleyemeyecektir. Anlayışla karşılamanızı temenni eder teşekkür ederim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Arkadaşlar Admin Can 2007 de imzalar hakkında zaten açıklama yapmış. Bu konuda o kadar çok şikayet alıyorum ki bu konunun öne çıkması ve bir daha imza sorunu ile karşılaşmamak için bu açıklamayı okumanızı rica ediyorum... İmza ekleyemeyen üyeler; Onbaşı, Çavuş, Asteğmen, Teğmen ve Üsteğmen. Bu rütbede olan arkadaşlar yazı olarak imza ekleyebilirler..
|
|||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı Üye
|
Teşekkürler Can abi ve Osman abi ben de acaba sorun bendemi diyordum bunu öğrendiğimiz iyi oldu. Osman abimle bunun muasebesini çok yapmışdım ,hep neden benim signatürüm göstermiyor diye soruyordum bilgi için tekrar teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Acemi ER
|
Alıntı:
Şimdi emmi iyi tamam da Admincanın da imzası imzayı geçmiş ferman olmuş Ama padişahımız o varsın olsun ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Harun o ferman okuyan kişilerin akıllarının bir kenarında kalır diye hazırlanmış mesaj niteliğinde bir imza.
Biz burada Türkçe yazım kurallarını elimizden geldiğince koruyor yaşatmaya çalışyoruz yeni nesile rağmen !! Yeni nesil nedense anlamsız kelimelerin içinde kayboluyor bazen yazılanları kendileri bile anlamıyorlar diye düşünüyorum.. Admin'in imza ebadı üyelerimizinkinden büyük değil istersen bir göz gezdir daha büyük ebatlarda olan imzalar var. ![]() Şekil 1- A'da (benim imzam) görüldüğü gibi. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
Bende neden imza eklenmiyor diyordum açıklama için teşekkürler kardeşim..
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Teşekkürler can dostlarım.
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
Osman benim imzam bile yok , aşkolsun
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Gönül dostum üçüzüm, sen istedinde Osman imzayı eklemedi mi ? ![]() Söyle yeterki hemen ayarlayayım..)
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|