Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bakdıkça İçin Açılır | sevban | Bitkiler | 8 | 02-03-2009 20:55 |
| Cennetin Kapısı Nasıl Açılır | hanne | Gizem ve Kıssadan Hisseler | 1 | 29-01-2009 11:51 |
| İnsan Kalbi İçeriden Açılır | sevgül | Sohbet ve Serbest Kürsü | 1 | 08-01-2009 12:07 |
| Foruma Açılan Konu Başlıkları | Site Editörü | Kurallarımız ve Duyurularımız | 0 | 17-11-2007 23:58 |
| Cennet Kapıları Kimin İçin Açılır | BeyazPapatya | Gizem ve Kıssadan Hisseler | 0 | 28-09-2007 10:47 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Yeni, üyelerimizden yeni konu nasıl açılır diye çok fazla sorular geliyor.
Resimli anlatımla daha iyi anlaşılacağı için bu açıklamayı yapmayı uygun gördüm... İlk önce paylaşımın konusuna uygun bölümü buluyoruz. Ben örnek olarak ''aşk hikayeleri''nden örnek veriyorum. Aşk hikayesini eklemek için ''Aşk Romantzim'' bölümünden ''Aşk Hikayeleri'' bölümüne giriyoruz.. Kırmızı ile işaretlediğim butonu tıklıyoruz.. ![]() Yeni konu aç butonunu tıklayınca aşağıdaki mesaj paneli gelecek. O panele konuyu yapıştırıyoruz. Konuyu tarıyoruz siyah renkte iken yazıyı ortalama renk ve yazı tipi gibi ayarlamaları yapıyoruz... Başlığı yazıyoruz. Burada dikkat etmeniz gereken şey başlıkta kırmızı içine aldığım şekilde yazmanız. Her kelimenin ilk harfi büyük olacak... ![]() Ayarlamalar bitince aşağıdaki resimde 1. adımdaki ''Ön izleme'' butonuna tıklıyoruz açtığımız konuya bakıyoruz yeniden ayarlanması gereken bir şeyler varsa düzenliyoruz yoksa 2. adımdaki ''Konuyu aç''ı tıklayarak konuyu açıyoruz.. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
|
Teşekkür ederim arkadaşım, bu konudan faydalanmış olduk. Kullandıkca bizde tecrübe edineceğiz artık.
Konu Osman tarafından (31-08-2009 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Lütfen büyük küçük harf uyumuna dikkat edelim ! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Konunun içinde yeni konu açılmayacağı için tabiki cevap yaz olacak orada. ![]() Yeni konu adı üstünde. Yeni konu açmak için önce açacağınız konunun bölümünü buluyorsunuz tıkladığınızda resimlediğim şekilde yeni konu butonunu göreceksiniz.. Biraz araştırsanız zorlanmazsınız.
|
|||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
|
Değerli Yönetici,
Yeni bir konu nasıl eklendiğini biliyoruz ama yeni konu açıldıktan sonra, ne kadar süre içinde köntrölden geçeceğini ve bu konu eğer uygunsa ne zaman sitede görebilecğeimizi söylerseniz çok mutlu olurum..nedense bir nevi sanki kısıtlanmış gibiyiz..ve ben konuları dikkatle sectigim gibi, bana da aynı sekilde davranılmasını isterim.. saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Callas onayı sizleri kısıtlamak için değil daha temiz bir forum sitesi olması adına uyguluyoruz.
Eğer onaydan geçmeden önceki mesaj ve konuları görseniz sizlerde bize hak verirdiniz. Yani nihayetinde yine sizler için olan bir uygulama bu. Onayların ne zaman yapılacağı konusuna gelince forumda olduğumuz müddetce anında uygunsa onaylanır ama forumda olmadığımız süre içinde yapılan paylaşım ve yorumlar malesef bizim foruma girmemizi bekliyor...
|
||
|
|
|