Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Foruma Mp3 Eklemek - Resimli Anlatım | Osman | Kurallarımız ve Duyurularımız | 4 | 23-10-2009 23:45 |
| Foruma Video Nasıl Eklenir | Osman | Kurallarımız ve Duyurularımız | 7 | 03-09-2009 22:54 |
| DeepFreeze nasıl Kurulur ve Kaldır Resimli Anlatım | sardav25 | Program İndir | 0 | 18-12-2008 12:25 |
| E250 Oyun ve Program -Resimli Anlatım | yağmurda ağlar | Oyunlar | 0 | 30-01-2008 09:26 |
| Sunumlara Ses Dosyası Eklemek (Resimli Anlatım) | admin | Slayt Duyuruları | 7 | 18-11-2007 10:15 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar foruma resim ekleyeceğiniz zaman lütfen [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] den upload ederek ekleyin.
Aksi taktirde paylaşım ne olursa olsun silinecektir !! [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] sayfasını açtıktan sonra resimlerde kırmızı ile işaretlediğim yerleri ve adımları takip ederek upload edin... Browse butonuna basarak resmi bilgisayardan seçin... ![]() Aşağıdaki resimde browse tuşu ile seçtiğiniz resimin uploada hazır olduğunu görüyoruz... ![]() Resimdeki 2. adım yazan ''Start Upload'' butonuna basın bekleyin... ![]() Resim yüklendiğinde aşağıdaki sayfa gelecek kırmızı hatlarla belittiğim yerdeki linki kopyalayın... ![]() Şimdi forumda açacağımız konunun mesaj panelini açıyoruz. İşaretlediğim resim kodunu tıklıyoruz.. ![]() Aşağıda işaretlediğim resim link paneli geldiğinde http// yi silip upload ettiğimiz resim linkini bu panele yapıştırıp okey butonuna basıyoruz... ![]() Arkadaşlar yeterince açık anlattığımı sanıyorum. Umarım bu anlatımı dikkate alır bizleri paylaşımları silmek zorunda bırakmazsınız... Kolay gelsin...
|
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Alıntı:
Melek İmageshack'de upload ettiğimiz resimlerin hiç biri daha sonra kırılmıyor yani görüntülenemiyor sorunu olmuyor sağlam bir site... Diğer sitelerde bir süre sonra bizim upload ettiğimiz resim linklerini siliyorlar dolayısı ile eklemelerdeki resimler çarpı olarak görünüyor..
|
|||
|
|
|