Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Foruma Pps Ekleme | ressam_aliye | Slayt Duyuruları | 12 | 08-08-2008 09:47 |
| Ne Yapıp Edip Bu Kızları Bizim Foruma Getirmek Lazım | Osman | Resimler | 12 | 20-06-2008 20:09 |
| İstediğiniz Foruma İstediğiniz Şekilde Ateş Edin | Sayfa | Flash Oyunlar | 0 | 06-04-2008 17:00 |
| Foruma Üye Olurken Karşıma Bu sayfa Çıktı | Osman | Hikaye ve Yazılar | 3 | 06-03-2008 13:27 |
| Foruma Açılan Konu Başlıkları | Site Editörü | Kurallarımız ve Duyurularımız | 0 | 17-11-2007 23:58 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Nasıl Kulanılır?
Foruma PiknikTube sitesinden video eklemek için Video sitesinde videomuzun linkini alıyoruz... Kod:
http://www.pikniktube.com/v/ed44dc99da1559528bfeeb2b8f32341c/u/1/B%FClent_Ersoy_Bo%FEan%FDyor! tagları arasında aldırın ve video siteden izlenilir hale gelsin Videoyu Player üzerinden Tam Ekran yapabilirsiniz. Not : Eklentiyi arkadaşımız ''Osmann'' önermiştir. Kendisine bu önerisinden dolayı teşekkür ediyorum. Benden kendisine +500 Rep |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
deneme yapıyım dedim ama olmadımı acaba... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Site Sahibi
|
Tube İkonuna tıklayacaksınız.
Player işaretine değil |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Sevgili Admin yönetim olarak ne kadar hassas olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız. Bundan sonra Youtube yerine bu siteden paylaşım yaparız. Emeği geçen herkese teşekkürler... ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Selamlar Özelimsin 8
Adminin anlattıklarını takip etmeden ekleme yapmışsınız. Yapacağınız tek şey alacağınız videonun adminin anlattığı gibi sadece kırmızı bölümü alacaksınız. Adminin anlatısı doğrultusunda paylaşımınızı tekrar düzenledim. Bu açıklamaları dikkatli takip ederseniz videoyu eklemiş olursunuz. Bende bilmiyordum Adminin anlatımını okudum ve eklediğiniz videoyu düzenledim. Bizlere zaman ayırıp sözkonusu forumdan, nasıl video ekleyeceğimizi izah ettiğini için; tüm üyelerimiz adına forumumuz adminine sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunarız... Not: Adminin sözkonusu siteden nasıl video eklenmesini gündeme getiren saygı değer forumuzun osmann abisinede teşekkürler
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Onbaşı
|
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim..sağolun..
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Onbaşı
|
Vallahi bu sefer oldu...oleyyy ![]() ![]() tekrar teşekkür ederim... Tube eklentisi gözümden kaçmış ayrıca sizlere zahmet verdiğim için özür dilerim.. ![]() |
|
|
|