Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yeni Ondokuzforum Toolbar - Resimli Anlatım | memoli | Kurallarımız ve Duyurularımız | 6 | 16-04-2011 06:02 |
| Youtube Videolarını İzleyemeyenler İçin Resimli Anlatım | Osman | Kurallarımız ve Duyurularımız | 21 | 09-02-2010 14:10 |
| Foruma Resim Nasıl Eklenir - Resimli Anlatım | Osman | Kurallarımız ve Duyurularımız | 3 | 22-12-2009 12:27 |
| Foruma Mp3 Eklemek - Resimli Anlatım | Osman | Kurallarımız ve Duyurularımız | 4 | 23-10-2009 23:45 |
| Sunumlara Ses Dosyası Eklemek (Resimli Anlatım) | admin | Slayt Duyuruları | 7 | 18-11-2007 10:15 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar mp3 upload etmek için bilmiyorum bu kaçıncı anlatımım.
![]() Bu sitede şimdilik sorun yok inşallah sorun çıkmaz bu siteyi kullanabiliriz.. Site linki aşağıdadır resimli anlatımda işaretli yerleri takip ettiğinizde kolaylıkla mp3 lerinizi upload edebilirsiniz... [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] Gözattan şarkımızı buluyoruz.... ![]() Şarkımızı seçiyoruz aç diyoruz... 1. adımda şarkımızı görüyoruz 2. adımda yükle diyoruz... ![]() Gelen sayfada BB Coce'yi tıklayın aşağıdaki link açılacak. Sadece mavi ile belirlerdiğim kısımdaki linki alıyor mesaj panelindeki Winap ikonunu Ön izleme yapmayı sakın unutmayın ! ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Daha bir kaç saat önce aklımdan geçirmiştim upload adresi sorayım Osman abime diye.. Kalp kalbe karşıymış abim baksana içimi okumuş gibi yeni adres vermişsin.. Oh be upload sıkıntım bitecek artık.. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
FORUM YÖNETİMİ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Ellerine sağlık abim bende çok arıyordum bunu, çok yararlı oldu sayende... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Vakit buldukca Google amcadan yardım istiyorum.
![]() Bir çok adresden yükleme yapıyorum ama bizim formatımıza uygun olan bir site bulamıyorum. Şimdilik bu siteyi kullanalım bakalım inşallah süreli değildir uploadlar. Araştırdım herhangi bir bilgi yok. Bazı siteler uploadlara saylı günler veriyor. 1 ay 20 gün gibi daha sonra siteden siliyorlar dolayısı ile bizim müziklerde uçuyor. ![]() Bakıp göreceğiz neler olacak. ![]() Umarım anlatım anlaşılır olmuştur...
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
|
Verdiğiniz bilgiler için teşekürler.
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Osman abi çok teşekkür ederim..
Özellikle benim için mi ekledin resimli anlatamı ?.. Biliyorsun biraz geç anlıyorum.. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Seda bizde hizmet sınırsız biliyorsun. ![]() ![]() Hadi anladığını göster ve mp3 lü bir konu aç bakalım. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Alıntı:
![]() Benle az mı uğraşıyosun..Bazen bıktırıyorum seni hatta.. ![]() Tamam Osman abi en kısa zamanda açacam şöyle güzel bir paylaşım.. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
|
Osman beyin dikkatine; Ondokuz formlarını yine eskisi gibi,........... adresime göndermeniz mümkün olmuyor mu? lütfen bu konu hakkında açıklama göndermenizi sevgilerimle
istirham ediyorum |
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
![]() Mail yollamaya ara verdik o nedenle sana mail gelmiyor adreste sorun yok yani... Buradaki yazdığın adresi sildim. ![]()
|
|||
|
|
|