Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Şıkıdım İngiliş Versiyon | Osman | Sesler | 6 | 08-12-2008 20:07 |
| Müfettiş Gadget - Flüt Versiyon | admin | Film & Dizi Müzikleri | 1 | 15-09-2008 17:05 |
| DiLo - Çikita Muz - Dance Versiyon | admin | Videolar | 12 | 10-07-2008 09:47 |
| Program Hanım 1.0 Versiyon | BELİNAY | Hikaye ve Yazılar | 0 | 31-12-2007 02:38 |
| Gül Güzeli (Başka Versiyon) | Forumcu6 | Aşk Videoları | 0 | 03-12-2007 10:24 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar forumun versiyonunu yükselttim.
Yeni versiyonla beraber hem birçok güvenlik açığı kapadık, hemde yeni özellikler eklemiş olduk. Profilinize birçok yeni özellik geldi. Bazı cümleler ingilizce olabilir bunlarıda zamanla düzelteceğiz. Yaşanan herhangi bir sorun için bana yada Osman arkadaşımıza bildiri yapabilirsiniz. Sevgiler, saygılar...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
FORUM YÖNETİMİ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Ellerine sağlık abim süper olmuş valla. Aynı sarı kağıttan beyaz kağıda geçmiş gibi oldum sanki
Belki arkadaşlara ilk başta pek bir fark göremeyecekler ama kurcaladıkca görüceklerinden eminim. Epey yerde değişiklikler var.
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Moderator
|
Mehmet çok konuşmada nerde fark var onu söyle ![]() Ben fark edemedim de ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
|
Bende fark edemeyenler arasındayım.
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Ellerine sağlık Can ben yeni gördüm gece erken çıktım.
![]() Her şey daha güzel bir forum için tabiki arkadaşlarımızın destekleri ile. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
Moderator
|
Alıntı:
Eeee Moderatör paneli nerede yahu. )Şu silinmes mesajlar falan diyor orası mı? Birisi arkadaş olarak eklemiş beni. Ben de seviniyordum..Baktım ki ekleyen memoli. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Dilo benim Admin panelim yerinde senin Moderatör panelin yok mu ? ![]() ![]() Belediyeye haber verelim dört koldan aramaya çıkalım o zaman.. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
Moderator
|
Alıntı:
Admin karizmamı çekemedi..Moderatör panelimi köslemiş. ![]() ![]() Ne bilem ya silinmiş nesneler,yönetilmiş nesneler var. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Kitaß'üL Aşk ve Memoli sizin çekişmenizi aşağıdaki linke kaydırdım.
![]() ![]() Orada dilediğiniz kadar didişin. ![]() Yaşasın kötülük. ![]() [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] Dilo bu arada Moderatör panelinde bir sorun yok fazlası ver eksiği yok. ![]()
|
||
|
|
|