Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bekleyiş | BeYz@ | Aşk Hikayeleri | 4 | 26-12-2008 11:09 |
| Siz Admin Olsaydınız*Oyun Sona Erdi* | BeYz@ | Biten Forum Oyunları | 20 | 31-07-2008 05:53 |
| Bekleyiş | Sonum | Güzel Sözler & Sohbet & SMS | 1 | 23-07-2008 16:00 |
| Bekleyiş | Forumcu7 | Romantizm | 1 | 18-07-2008 17:04 |
| Bekleyiş | seviliyorsunuz | Aşk Hikayeleri | 2 | 13-01-2008 01:50 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar serverimizde kaynaklanan bazı problemlerden dolayı sitemiz gecikmeli olarak yeniden yayın hayatına başlamıştır.
Site istatistik olarak çok yüksek kullanıcı girişi olduğundan profesyonel bir serverde devam ediyordu. Bu yüzden yüksek bir ücret ödüyorduk. Server ücretini geçikmeli olarak yatırdığımızdan ( Bazı sağlık sebeplerinden dolayı ) sitemiz kapanmış ve bütün veritabanı silinmişti. En son yedek aldığım 27.03.2009 tarihindeki veriler elimizdeydi. İki seçenek vardı ; Forum hiç açılmayacak. 3 ay geri yüklenerek açılacak. Aldığım yoğun taleplerden dolayı hiçbirinizi kıramadım. Bu konuda tam 3.812 mail aldım. Hepinize teşekkür ediyorum. Üyelerimizden ricam şu ; En son hangi rütbedeyseniz ''Osman' arkadaşımıza bildirirseniz tekrar eski rütbelerinize kavuşabilirsiniz. Tabiki silinen konularınızı tekrar eklemenizi rica ediyorum. Sağlıcakla kalın...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Sevgili Admin, Size kendi adıma çok teşekkür ederim .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Yaşasıııınnn... Tekrar ondokuzumuza kavuştuk.. Giden konular rütbeler bence önemli değil Benim için öçnemli olan yeniden birlikte bir çok şeyi paylaşacak olmamız... Çabalarınız için sonsuz teşekkürler sevgili Can..!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Yaşasın forumumuza kavuştuk ![]() Bu ayrılık çok uzun sürdü,herkes birbirine aynı soruyu soruyordu forum ne zaman açılacak diye.Çok şükür kavuştuk tekrar forum ailemize.. Teşekkürler Admin
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
|
Teşekkürler, durmak yok hizmete devam...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
|
Sizleri çok özlemiştim, tekrar kavuştuğumuz için çok sevinçliyim çünkü bu site bir bilgi yuvası bizler için yorulduğunuz için allah razı olsun, daha önceki rütbem teğmendi.ilginize teşekkür ederim.
Osman Beyin Dikkatine Sunulur. Sitedeki En Son Rütbem Teğmendi.sevgi Ve Saygılarımla.gökhan Sonsel![]() Ayrıca Not Mesaj Sayım 304 Olarak Hatırlıyorum![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çavuş
|
Saglık sebebleriyle demişsiniz geçmiş olsun.
Bereber olmak güzel yoklugunuz belli oluyordu. Zamanla düzelir hepsiteşekkürler. Konu Osman tarafından (29-07-2009 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım kurallarına uyalım lütfen! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Paylaşım ve dostlukların beraberliği için emek ve gayreti olan herkese teşekkürler.
![]() ![]() Konu Osman tarafından (29-07-2009 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Lütfen yazım kurallarına uyalım. |
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Site Sahibi
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
|
'a şükürler olsun sonunda.Hani biryerlere gidersiniz,eve girince 'oh be evim gibisi yok ' dersiniz.Ben şimdi o duyguları taşıyorum.Herkese selam olsun. |
|
|
|