Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sözümü Tutamadım - Tan | 1xtutam | Aşk Videoları | 2 | 22-09-2008 14:18 |
| Forum Yönetimi - Philips Kulaklık - ( Teslim Edildi ) | admin | Sponsorlar - Hediye Sandığı | 0 | 06-08-2008 17:41 |
| Avuçlarımda Tutamadım - İbrahim ERKAL | Forumcu7 | Alıntı Flash Animasyonlar | 0 | 11-06-2008 15:58 |
| EnBiTâne'den Kehânetler - Ondokuzforum Yönetimi ve Üyelerine | EnBiTâne | Öneri ve Şikayetleriniz | 10 | 02-05-2008 01:45 |
| Forum | setra | Öneri ve Şikayetleriniz | 1 | 06-12-2007 01:10 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
FORUM YÖNETİMİ
|
Alacağın olsun abi yaa, ne yapalım işte tutmadı kasetimiz.
Hem ben de suç yokki abi millet sesden anlamıyor ben ne yapayım , fakat elbet bir gün biri beni keşfedecek ve yıldız olacağım görürsünüz.![]() Kasetimle olmasada saçlarımla olacağım![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi ER
|
Söz abicim söz internetten download etmiyeceğim kasetini alacağım 1 kasetin bari satsın
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
VIP Üye
|
Alıntı:
Mehmet yanlız degilsin... ![]() Yengeç ve ben destekciniz senin dediğin gibi kaset tutmasada(fiyasko ), Saç degilde Dişlerinle ünlü olcaksın kesin... ![]() Maddi ve manevi hiç bir şeyden kaçınmayacağımı bilesin... Saygılarımla Öslemim ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Yüzbaşı
|
Kasetin traji 2 oldu, bir tanede ben istiyorum. Sırf saçların için alıyorum bir de hemşerimi yarı yolda bırakmak olmaz. 10 tane de fazladan gönder kaseti eşe dosta satayım. Herşey senin için.
![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
![]() ![]() Kaçırmadın Memo....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatta yakaladın deyim...![]() ![]() ![]() Bu resmin yayınlandıya forumda.Bütün kızlar peşinden koşacak... Sen 100 tane gönder kasetten akrabalara dağıtayım.... Hatta dahada ileri giderek sana yeniden bir kaset yapacağım... Bu da benden sana bir kıyak olsun... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masraflar benden......
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Yüzbaşı
|
Olmaz Beyza Abla Memo'nun kasetini ben çıkaracağım. İzin veremem böyle birşeye, kaçıramam bu cevheri.
![]() (Çatlakkız Productıon ve Beyza Productıon arasında paylaşılamayan Memo nam-ı diğer Forum Yönetimi) ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Acemi ER
|
Reklamın önemi bak nasıl satmaya başladı kaset ohh oh bende istiyorum arkadaşlardan sipariş alıyorum
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
FORUM YÖNETİMİ
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için, bak gördünmü Mezarcı abi birde fiyasko diyordun kasetime. Müzik ruhundan anlayanları görüyorsun değilmi ( bu arada iki bayanın benim için tartışması da çok hoşuma gitti he )
|
||
|
|
|