Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ondokuzforum Erkeklerine Davetiye | Mezarcı | Sohbet ve Serbest Kürsü | 22 | 02-10-2008 11:36 |
| Admin Can'ın Israrla İstek Yaptığı Türkü | DiLo | Sesler | 8 | 06-07-2008 19:43 |
| Admin Can'ın Resmi | İntizar | Öneri ve Şikayetleriniz | 42 | 25-03-2008 18:30 |
| Albayın Verdiği Sözlü Emir | çerkezkızı | Hikaye ve Yazılar | 4 | 29-12-2007 11:14 |
| Atatürk Ve Krala Verdiği Cevap | İntizar | Anılar | 1 | 28-11-2007 23:26 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
Kızlar. Bakın Admin Can bizleri davet etmemiş.
Ondokuzforum erkeklerine otantik bir arap sofrasında ağırlamış![]() .Site için para harcıyorum demesi yalanmış demekki. Şu sofraya bakın.![]() ![]() Bir kuş sütü yok.Paraları Dilo'yu doyuracağım diye harcıyor.Diğer forum erkekleride sofradan artanlara talip.![]() ![]() Ayakta el pençe durmuş paylarına düşecek kırıntıları bekliyorlar.Dilo bu.Artar mı artmaz mı?![]() ![]() ![]() İğrenç. Birde ellerini sokmuş yiyorlar.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Acemi ER
|
Bu ne ya? Sevgili Can, eğer verdiğin her yemek böyleyse forum bayanlarına yemek verme olur mu? Ben almayayım, teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Sayfa abla bu gerçekler için teşekkürler.. Giydikleri kostümlere bakılırsa cinsiyet ayrımı yapıyor Admincan... Çok ayıp.. Bugün bizleri yemeğe almayanlar, yarın foruma almazlar...![]() Ne yapıp edip forumu ele geçirmeliyiz artık.. Bu işler iyice tehlikeli olmaya başladı...![]() ![]() Ya bir de acaba oradaki o yemeklerrr, forumun erkeklerine, yada kısaltmak gerekirse Dilo abiye yeter mi ya...?? ![]() İşte benim ki de anlamsız bir merak....![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Çok açıkmışlar. Can abi forumdaki kızlar için büyük bir dondurmalı pasta yaptırıyormuş öyle duydum. ![]() Doğru mu acaba? ![]() Bizemle bu görüntüleri paylaştığın için teşekkür ederim Sayfa. ![]() Erkeklerin nasıl olduklarını gördük en azından. ![]() Aç aç aç ... ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
|
DiLo yan çadırdaydı. Onun için özel bundan bir tane daha yapmışlardı, tek başına o yiyordu. Bir yandan da bizim çadırı gözlüyordu, hepsini yemeyelim de ona kalsın diye.
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Can bize bunu yapmayacaktın. Biz de istiyoruz yemek ama mümkünse çatal kaşık olsun.
Forumun erkeleri de fırsattan istifade götürüyorlar. Kızlar ne yapıp ne edip forumu erkeklere bırakmayalım. Önemli Not : Aman kızlar Admin Can'a ve Osman Abi'ye söylemeyin beni infaz ederler. Ben arkadan atıp tutuyorum. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı Üye
|
Tanınmamak için hepside aynı kıyafeti giymiş baksana...İkinci resim deki Sevgili Dilo galiba...Objektiflere yakalanmam demiş ama,bak yakalanmış... ![]() Birinci resimde de ki ,ayakta duran yüzünü çevirmiş olan, Sevgili Admin...Objektife oda yakalanmış.Resim çekildiğini farkedince yüzünü çevirmiş,ama tanıdık bak... ![]() Afiyet olsun beyler.... Biz almayalım...Biz daha acıkmadık... Hepsini bitirin...Ellerinizle yediğiniz için hemen biter zaten... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Ha ha ha.
Et,balık,kelle,bunlar yenir elle. ![]() ![]() ![]() Anam neydi o gün ki ziyafet. 3 gün yemek yememiştim.Bir de nefis olmuştu ki sormayın gitsin.. ![]() ![]() Bulaşıkları yıkamaya bile gerek kalmadı.Sildim süpürdüm hepsini. ![]() Hmm demek ki,bizi gözetliyordun he Sayfa. ![]() Ellerine sağlık..Çok güldüm çok..
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Anlaşılan haramlık selamlık bir konu var burada.
Ama arkadaşlar bizleri çağıramamışlar çünki!aşçıları diyet yemek yapamı bilmiyorlarmış..Art bir niyet yok ortada. Beylere zaten farketmemiş bakarmısınız...![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
|
Sofranın tam ortasında oturan (yanı boş) Dilo ve onun yanındaki Hakan..Dilo iki kişilik yer kapmış rahar yesin diye Hakan biraz çekiniyor ama Dilo dirseği ile vurarak uyarıyor..(ye gurban bir daha böyle sofra elimize geçmez
)..Afiyet olsun beyler bakıyorum elinizle götürüyorsunuz etli pilavı![]() ![]() ![]() |
|
|
|