Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Şimdi Öyle Kararsız Öyle Masumum Ki | newin | Aşk Hikayeleri | 3 | 21-03-2009 09:38 |
| Öyle Bir Geçer Zaman ki - Erkin KORAY | **tafoni** | Türkçe Video Klipler | 3 | 29-01-2009 14:20 |
| Bu da Geçer | Forumcu8 | Gizem ve Kıssadan Hisseler | 5 | 23-10-2008 14:27 |
| Bir Sen Güzelsin - İlhan GEÇER | @PRENSES@ | Şiirler | 0 | 21-03-2008 17:40 |
| Buda Geçer | centilmen_3x | Sohbet ve Serbest Kürsü | 0 | 31-01-2008 18:49 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
ÜsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
|
Zaman bi Sinek viziltisi gibi cok cabuk gecer gider!
Birgün bizde yaslanacagiz ve sindiki hallerimizi hatirlayacagiz! |
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Yarbay
|
Alıntı:
İnşaallah, eğer yaşlanacak kadar ömrümüz olursa şimdiki hallerimizi hatırlayabiliriz. Çünkü bazı hastalıklar nedeni ile hatırlayamayanların sayısı o kadar çokki.
|
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Geçenlerde annemle konuşurken ben bu kadar yaşlanmak istemiyorum demiştim.
O da dediki :Kızım ben de babama aynı şeyleri söylemiştim ama istediğin gibi olmuyor dedi.Anneciğim şimdi 83 yaşlarında. Maşallah hafızası yerinde. Sanırım bunu günlük okuduğu Kur'an, salavat, hadis zikirlerine borçlu. Aynı zamanda hala günlük olarak gazete ve takvim yapraklarını okur bize anlatır. Kalan zamanlarında da kitap okur. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ÜsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
|
Alıntı:
Annelerimize uzun uzun Ömürler versin Insallah! |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Başlık öyle can alıcı ki.
![]() Daha konuya girmeden sevimli yaşlı inanlarla karşılaşacağımı tahmin etmiştim.. Zaman çok çabuk geçiyor.. ![]() Dilerim o geçen zaman içinde fani dünya için değil de ahiretimiz için çalışıp bize bahşedilen hayatın ve nimetlerin hakkını vermiş oluruz... Çok güzeldi Gizem teşekkürler...
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||||
|
Yarbay
|
Alıntı:
Maşaallah, Rabbim Annenede sanada hayırlı uzun ömür nasip etsin inşaallah Hanne abla. Alıntı:
Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Hanne abla annesini kısacık anlatmışya, çok imrendim, ne kadar ömür verir, yaşlanacak ömrüm olur mu bilemiyorum ama olursa eğer, yaşlandığımda Rabbimden dileğim, bende öyle bir yaşlı olmak istiyorum inşaallah. Ben teşekkür ederim, sizlerinde okuyan gözlerinize ve yorum yazan ellerinize sağlık.
|
||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Üye
|
[quote=yarası~saklı;241775]
Maşaallah, Rabbim Annenede sanada hayırlı uzun ömür nasip etsin inşaallah Hanne abla. Çok teşekkürler arkadaşım. İnşallah her yaşında senden isteneni yapma güç ve kuvvetini bulursun. |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
kimseyi elden ayaktan düşürmesin.Yaşlanınca ne olacağımızı bilemeyiz, ama; şu da bir gerçek, kimseye muhtaç olmadan, kendi işlerimizi yapmayı nasip eder inş ..
|
||
|
|
|