Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Komik Kişisel İletiler | barby | Msn Messenger Özel | 8 | 05-11-2008 17:53 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
bana beni unut diyorsun bu bana imkansız geliyor seni unutmam için, önce hatırlamam gerekiyor. "bir sabah boş evinde üşüyerek uyanacaksın, titrek kalbini eski mektuplara saracaksın. ben senle bir günü bir ömre kıyaslarken, sen benden bir haber başka kollarda uyuyormuşsun, olsun! avuçlarında ben burnunda benim kokum ben seni çoktan unuttum sen beni unutamayacaksın..." aşk tost gibidir,araya kaşarlar girebilir. çok da güzel yapmışım, pişman da diilim..bi daha olsa yine aynı şeyi yaparım..oh canıma değsin...zorla mı tuttum, defolsaydın.. "sen köpek gibi seversin, o seni belediye gibi zehirler." "kontenjanlarımız yeniden açılmıştır. ilgilenenler anlık ileti gönderebilirler." bir cümlelik insanları roman yapmışım hayatımda. -gidene yol ver ki gelenin yeri olsun. "bana bir şans daha ver diyorsun, senin hiç şansın olmadı ki ikincisi olsun" ben mevlana değilim , adam ol öyle gel! gidene "kal" demek zavallılara, kalana "git" demek terbiyesizlere, dönmeyene "dön" demek acizlere, hak edene "git" demek asillere yakışır... öyle horozlar vardır ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar -"hayatıma giren herkes bi mutluluk kattı. kimleri gelirken kimileri de giderken." -"süper bi fikrim var sen şimdi git bi daha geri gelme.." "nickini bile görmek istemiyorum, ileti yazmazsan iyi edersin, e-mailim sana ağır mı geldi, engelledim seni afedersin" -mutlu etmeyeceksen mesgulde etmeyeceksin. o kız beni aşar, çünkü o bir kaşar. delikanlı adam manitasız yaşar.. 'sana değer vereceğime x e değer verir y yi bulurum' uygun olacaktır. "bir zamanlar altını çizdiklerimin şimdi üstünü çiziyorum" hayatımda yeni bir sayfa açtım ama içinde sen yoksun gönlüm hayvanat bahçesi değil ki içinde köpekler olsun aradıklarını bende bulamayabilirsin, ama bende bulduklarını çok ararsın... "kim dokunduysa sana ona git diyecegim ama dunya turu atmandan korkuyorum." - sen hayatımda gördüğüm en hoş"çakal"sın. "kovanla küreğin burda, hadi git şimdi kumda oyna." hayalim 3 kelimeydi, o da şöyle, evli mutlu ve çocuklu. hayalimin içine s..... eşşeoğlu.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Acaba işleri güçleri yok bunları mu düşünüp yazıyorlar, yoksa gerçekten dertliler de bunlar doğal olarak dillerinde mi dökülüyor? ![]()
|
||
|
|
|