Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cumhuriyetin 1. ci Yılında Atatürk'ün Mecliste Yaptığı Konuşma | Sayfa | Nutukları | 0 | 30-03-2008 13:47 |
| Admin Can'ın Resmi | İntizar | Öneri ve Şikayetleriniz | 42 | 25-03-2008 18:30 |
| İstek Şarkı | BeyazPapatya | Hikaye ve Yazılar | 0 | 04-10-2007 21:32 |
| sadist bebek bakıcısının yaptığı işkence | ugur_54 | Videolar | 2 | 10-09-2007 14:56 |
| Ermenilerin Türklere Yaptığı zulümlerin kanıtı | Forumcu6 | Video Serbest Kürsü | 0 | 22-08-2007 09:29 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Sevgili Admin Can'ın Gül Ahmet Yiğit'in konserinde yapmış olduğu istek türkü. Tabi ki,Anne ve Babası da yanında. Kızım sana söylüyorum,gelinim sen işit misali. ![]() Ana Ağadan aldığımız paranın faizini bile ödeyemedik Sen ne diyorsun.Her gün ağanın adamları kapımıza geliyor. Para para para diye. Gübrenin borcu,mazotun borcu öyle duruyor aa oğlum. Sen de tutturdun beni everin everin diye. Kudurdun mu aaa oğlum. ![]() Oğul Kudurmadım kudurmadım da ,kudurmam yakın ana dinle bir. Evermezsen iş tutamam Ölürüm lokma yutamam Kışın yalınız yatamam Ever beni canım anam Ever beni kurban olam. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Süpersin Dilo abi... ![]() ![]() ![]() ![]() Yok böyle bir şey ya..... ![]() ![]() ![]() Acayip güzeldi.. Admin böyle bir istek istedi ise vardır bir bildiği artık.. ![]() Bekleyip görelim bari.... Teşekkürler... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Sevgili Dilo bu böyle olmazki olayları deşifre etmek yerine çözüm aramak daha mantıklı değilmi dir? Acaba geliri tamamen ağadan alınan faizli borcu ödemek için kullanılması için bir gece tertiplesek. Daha sonra da admin can'ın evlilik meselesi için de uzun vadeli banka kredisi kullanılabilir. Kampanya vs. düzenlenebilir..Ne dersin Dilo??
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Hahahahaha
![]() Gider mobilya çekerizzz. Ağadan aldık parayı ödeyemedik ya. Foruma aylık para ödemekten imanım gevredi. Hep sizin yüzünüzden Evlenemedim evde kaldım ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
Moderator
|
Alıntı:
Düşüncene katılıyorum.Evet bir gece tertipleyelim.Yazık yaa Admin'imize.Gönlüm razı olmuyor.Biran evvel yardım kampanyasına başlayalım.Hadi dostlar veren el,alan elden üstünmüş.Kış gelmeden bu işi bitirelim derim. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı Üye
|
Evet haklısın Dilo;kış gelmeden bitirmeliyiz bu işi...Yoksa Admin'imizin durumu vahim... Arkadaşlar durmayın ,arkadaşlık bu günler içindir...Pamuk eller, cebe...Bak Admin bizim için neler yapıyor...Biz boş mu duracağız yani...? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
boş durmayalım tabiki de.ben sevgili admin imiz için elimi cebime atıyorum.
![]() ![]() ( teşekkür erdiyorum paylaşım için.) ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Kardeşlerim paniğe gerek yok..! Konuyu tüm dünya inceleme altına almışlardır.
![]() ![]() Şu anda Unicef,Kızılay,İmf,Avrupabirliği vb. Gibi kuruluşlar çeşitli kampanyalar düzenliyerek, Gereken yardımları yapacaklarını beyan etmişleridir. ![]() ![]() ![]() Not;Sayın Can; gerekilen paralar toplanıldıktan sonra,Üyelerimize düşen paylar,( %80 nı Mezarcı'nınolmak üzere) dağıtacağını söylemiştir |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi ER
|
Siz kafanıza takmayın onu dağ gibi ablası var arkasında...Can kardeşim mobilyaları beğen geliyorum yardıma
..Dilo süpersin ya harikaydı.... |
|
|
|