Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Canın Olayım - Sendeki Ben - Uğur IŞILAK | İntizar | Şiirler | 1 | 05-02-2010 21:48 |
| Ey Aşk Sendeki Yarımı İstiyorum - Özlem SUBAŞI | oslemim | Kendi Şiirleriniz | 6 | 21-09-2008 22:17 |
| Burhan Desti İzdivaçta | Osman | Videolar | 0 | 02-05-2008 00:14 |
| Burhan Google | ByAsiL | Resimler | 2 | 20-01-2008 00:37 |
| Gafur ve Burhan | kartanesi | Videolar | 0 | 30-11-2007 15:11 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sendeki Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi sarıl yine Hani bir zaman mazi oldu ya Hadi yine söylet ve ağlat beni Öyle özledim ki sımsıcak kollarını Yok yere sarmalamanı çıkarsız Hadi yine öyle sar beni umarsız… ![]() Gel be hadi sende bir kadeh mey doldur Paylaş efkarı, sitemi nazı ve coşkuyu Yoldaş ol bir kere de seninle giden yollara Bölüş bir kere ,seni üzen sendeki beni. ![]() Hadi kur soframı Hani beyaz peynirle başlayan Hadi naz etme, mahcup et beni Öyle özledim ki gönül sofranı Yoktan var eden tanrısal kalbini Hadi yine söylet bendeki kederi. ![]() Gel hadi sen de bir kadeh mey doldur Paylaş içimdeki o kör kuyuyu Meyhanecim ol bir kere de sensiz masalara Paylaş bir kere de seni üzensendeki beni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burhan ŞENKALAYCI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|