| Aşk Hikayeleri Sadece Yaşanmış Aşk Hikayeleri |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Seni Seviyorum Dedim Bende Seni Dedi | oslemim | E-Kartlar | 2 | 01-02-2011 14:08 |
| Seni Seviyorum Ama Saklı Seni Seviyorum Ama Yasaklı | DiLo | Aşk Hikayeleri | 5 | 19-07-2008 23:16 |
| Seni Seviyorum Ama | Forumcu7 | Karikatür | 1 | 06-05-2008 15:18 |
| Seni Seviyorum | yakut | E-Kartlar | 1 | 01-09-2007 22:19 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... Sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM Sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM Sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
|
Yine harika bir sunum .Ellerinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM Çok güzeldi... Yüreğinize ve emeğinize sağlık...
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Tek kelimeyle mükemmel .
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
sevmek;yoklugunda seninleymiş gibi hissetmekse eger seni seviyorum..........
|
|
|
|