| Aşk Hikayeleri Sadece Yaşanmış Aşk Hikayeleri |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kapın Her Çaldıkça - Haktan | Osman | Türk Sanat Müziği | 3 | 21-04-2010 10:08 |
| Vazgeçtim - Haktan | Osman | Serbest Kürsü | 3 | 12-03-2010 10:21 |
| Kaderimin Oyunu - Haktan | Osman | Serbest Kürsü | 5 | 24-01-2010 02:09 |
| Dert Bende - Haktan | ZaGoR_M | Kendi Yaptığınız Videolar | 2 | 21-01-2010 00:25 |
| Haktan - Niran Ünsal | NefiSs | Aşk Videoları | 0 | 16-03-2009 15:35 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() ![]() MUTLULUKLARIM ve ÜZÜNTÜLERİM Şöyle bir geriye gittim hayatımda Beni mutlu eden herşeyi bir kefeye Üzen herşeyi de bir kefeye yerleştirdim Baktım terazinin iki kefeside SEN ile dolmuş Bir tarafta küçük ama delicesine mutluluklarım Bir tarafta ulaşılamazlık, çeresizlik, imkansızlıklardan üzüntülerim ![]() Mutluluklar kefesini boşalttım masanın üzerine Bak neler neler çıktı kefenin içinden Telefonumun çalması, arayanın sen olduğunu bilmek, SEN VE BENden gelen satırlar Malum yerde seninle defalarca gözgöze gelmek, Aynı şehirde aynı yıldızların, aynı gökyüzünün altında bulunmak, ![]() Aynı güneşte ısınmak, Aynı suda ıslanmak, Belki O değmiştir deyip kumlara uzanmak, Aynı bahçede karşılıklı masalarda oturmak, Elele umarsızca dolaşmak, Sabahın gözünü seveyim bizi buluşturduğundan Senin kollarında güneşin ilk ışıklarını seyretmek, Senden bir parça olduğunu bildiklerini öpüp koklamak, ![]() Doymayışından defalarca öpüşlerin, Halka açık yerde sevdiğini mutlu edebilmek Denizin dalgalarında tek vücut halinde öpüşmek, Bir dokunuşunla içimde kopan fırtınalar, Sevgi dolu bakışların içimi eriten, Sana deli gibi aşığım diyen bakışlarınla mest olmak, Şimdi, şu an, şu dakika seni çılgınlar gibi istiyorum diyen Çapkın bakışlarında sarhoş olmak, ![]() Bir kahkaha sonrasında kıskançlığını görebilmek Hiç bırakmayacakmış gibi sıkıca sarılmak, Kucağında nefesinin kesildiğini hissetmek, Arabayla gezintiye çıkmak, Yalnız arabanın şahit olduğunu bildiğin tutkulu saatler, Öperken koklayışın, ![]() Defalarca sorduğum sorulara bıkmadan usanmadan tekrar tekrar cevaplayışın, Bu köşeden mi çıkar, bu geçen O mu diye heyecandan ölmek, Yine geç kaldı diye saate bakıp bakıp hayıflanmak, ![]() Seni delicesine sevmek Beni sevdiğini bilmek Seni her an düşünmek Beni düşündüğünü bilmek Seni çooookkk özlemek Beni özlediğini bilmek Aşık olmak Aşık olduğunu bilmek Seninle uyumak, seninle uyanmak, seninle nefes almak, seninle ölmek ![]() Boşlukları dilediğince doldur bebeğim Bana yaşattığın mutlulukları buraya yazacak kadar ne elimde ne dilimde dermanım var Ne de bunları sığdırabileceğim kadar büyük kefem var Hepsi o kadar çok ve hepsi o kadar güzel ki ![]() Üzüntülerim... Boşver onları hepsinin canı cehenneme Hepsine lanet olsun Onlar bana zarar vermekte Onlar beni yavaş yavaş öldürmekte ![]() Hayatımda içimi yakan tek adam damla damla içimi eriten tek adam kalbimi ince ince kanatan tek adam SÖYLE Bu hesapta bir yanlışlık mı var Kaderin bu oyununa dur diyebilecek güç hangimizde SÖYLE Hangimizin günahıdır bu ceza Hangimizin sevabıdır bu armağan SÖYLE Neden ayrıyız Neden bu kadar severken uzakta kalmak zorundayız SÖYLE Şarkılar acımıza derman olur mu Ya da hayale sarılabilir mi SÖYLE Bir dahaki sefer var mı Ya da sonsuz mutluluk için ne yapmalı SÖYLE Bir canım var şu hayatta tek borcum Onu da versem sana kavuşulur mu SÖYLE Hayat, sevenlere neden bu kadar acımısızdır Aşk vuslatta son bulur mu SÖYLE Mantık her zaman akıllı olmak mıdır Mutluluğuna engel akıl gerekli midir SÖYLE Kader dediğin alın yazısı mıdır Yoksa insan bile bile işkence çekmek için kaderine boyun mu eğer SÖYLE Nefes almak bu kadar zor mudur Canlı cenaze olmak tek sonuç mudur SÖYLE Sevmek Sevildiğini bilmek yaşama sebebi midir Severken ayrı düşmeye yaşamak denir mi SÖYLE SÖYLE ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
|
Emegine saglık harika bir paylaşım Adminim...
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
|
Yazı okadar güzeldiki her satırıyla bir bütünlük oluşturmuş , alıntı yapmaya kıyamadım...
Eline emeğine sağlık ,Osman harika bir paylaşım çok teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
|
Süper olmuş Osman abi eline emeğine sağlık. Sana yakışır böyle şeyler teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
|
Ayy bugün bu bölüm mahfetti beni