| Aşk Hikayeleri Sadece Yaşanmış Aşk Hikayeleri |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Forum Oyunları Açmadan Önce Lütfen Okuyun | Osman | Forum Oyunları | 5 | 09-03-2010 10:14 |
| Güzel Sözler Bölümüne Konu Açmadan Önce Lütfen Okuyun | Osman | Güzel Sözler & Sohbet & SMS | 4 | 08-02-2009 19:52 |
| PC yi Açmadan Önce Dua | hanne | Hikaye ve Yazılar | 1 | 09-11-2008 12:21 |
| Dini Bölümde Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun | Osman | Serbest Kürsü | 0 | 03-11-2008 01:37 |
| Rujlar İle İlgili Mutlaka Okuyun | Forumcu1 | Bayan Sağlığı | 9 | 17-09-2007 18:50 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar bu bölüme fazlası ile yoğunlaştık ve paylaşımlar üst üste geliyor. Saatlerce uğraşılan emek verilen paylaşımlar görülmeden okunmadan yorum yapılmadan arkalarda kalıyor. Bundan sonra bu bölüme günde en fazla 2 paylaşım açabileceğiz. 3. paylaşımı yapan kişinin paylaşımı silinecektir ! Bu uygulamayı dikkate alacağınızı umuyor şimdiden teşekkür ediyorum...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Mesaj alınmıştır değerli yöneticim, yerinde alınan bir karar destekliyorum...
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Bencede..
Aslında sadece bu konuda değil bütün paylaşımlara kısıtlama olsa daha çok cevap yazılır.En azından paylaşımlar yanıtsız kalmaz..Çünkü paylaşımlarımızı yorumlarımız daha da güçlendiriyor..
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Alıntı:
Osman abi, bu çok güzel bir karar oldu .. Ve birde, Bizim forum'un üyelerinin yazdıkları ile alıntı olan hikayeler ayrılmış olsa .. ![]() bilmem ki nasıl olurdu .. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Teoman zaten şiirler bölümünde '' kendi şiirleriniz'' diye bir bölüm var. Aşk hikayesi yazan fazla kimse yok. Ayrıca konu başlığına kişi adını soyadını yazdığında paylaşımı yapan kişinin kendi yazısı olduğu anlaşılıyor..
|
|||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Evet arkadaşlar Osman emmi haklı.
Ara da bizlerde kendimizi kaptırıp aynı konuya üst üste 3-5 paylaşım açtığımız oluyor..Bu ne demek oluyor arkadaşlar..1 ve 2 den sonra kendimizi firenlememiz gerekiyor..Direksiyonu bulunduğunuz bölümden başka bir bölüme çevirmeliyiz..Mazallah Osman emmiyi kızdırırsak Azrail gibi tepemize binebilir. ![]() Şaka bir tarafa bundan sonra herkesin anlayış göstereceğini tahmin ediyorum. Herkese mutlu paylaşımlar.. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yasaklı Üye
|
Evet aynen katılıyorum sevgili yöneticim, Senin kızmanı istemeyiz ( Şaka şaka )Bizlere yeterince anlayışlı davrandığını biliyoruz hepimiz ve anlayışın için çok teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
Güzel bir düşünce olmuş teşekkür ederim.
![]() |
|
|
|