Ondokuz Forum > AŞK & ROMANTİZM > Aşk Hikayeleri > İnci Tanesi - Aşkın Gözyaşları -Cengiz AKALIN
Aşk Hikayeleri Sadece Yaşanmış Aşk Hikayeleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnci Tanesi İnsanlar hancı Slayt Üstadları (Kendi Yaptıklarınız) 0 10-03-2009 15:47
Aşkın Sırat Köprüsü - Cengiz AKALIN ZaGoR_M Kendi Şiirleriniz 5 06-02-2009 09:00
Hadi Bu Aşkın Adını Siz Koyun - Cengiz AKALIN ZaGoR_M Aşk Hikayeleri 3 18-10-2008 00:03
Aşkın Gözyaşları Forumcu6 E-Kartlar 4 10-07-2008 12:48
Hayalin,Aşkın Ve Ben - Cengiz AKALIN ZaGoR_M Kendi Şiirleriniz 2 14-04-2008 00:22

Seçenekler Stil
Alt 29-07-2009, 11:48   #1
ZaGoR_M
VIP Üye

ZaGoR_M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 72 / 648
Güç: 304 / 8525
Deneyim: 94%

Paylaş
Standart İnci Tanesi - Aşkın Gözyaşları -Cengiz AKALIN

Büyük bir okyanusun birisinde bir balık yaşarmış.Bu balık çevresindeki balıklar tarafından her ne kadar çok sevilsede,çok sayılsada bu balık hiçmi hiç mutlu degilmiş...Günlerden bir gün bu balık mutlulugu aramaya karar vermiş.Başlamış koskocaman okyanusun içerisinde mutlulugu aramaya.Günlerce dolaşmış,aramış fakat aradıgı mutlulugu bir türlü bulamamış...
Aramak için başka okyanuslarda gezmeye karar vermiş ve yola çıkmış...Yüzerek giderken önüne küçük bir deniz gelmiş.Koskoca okyanusta bulamadıgım mutlulugu bu ufacık denizdemi bulucam sanki diye düşünerek hızla denizde yüzerek okyanusa dogru ilerlemeye başlamış...
Biraz yüzdükten sonra karşısına ansızın çok güzel rengarenk bir balık çıkmış...İşte o an içerisinde tarifi imkansız bir duygu belirmiş.Kalbi sanki adeta yerinden fırlayacakmış gibi atmaya başlamış...Vurgun yemiş gibi vucudunu bir titreme sarmış...Bu titremeyi gören o güzel balık yanına yaklaşmış ve yoksa hastamısınız demiş.Balık o an cevap verecek durumde degilmişki.Dili sanki kilitlenmiş konuşamamış...

Güzel olan balık yanından ayrılmamış ve balıga yardımcı olmaya çalışmış...Bu şekilde dakikalar geçmiş ve balık yavaş yavaş toparlanmaya başlamış...Güzel olan balık balıgın kendine geldigini görünce hafiften gülümsemiş...Bu şekilde göz göze bir müddet bakışmışlar.İlk sözü balık söylemiş.Ben aslında çok büyük bir okyanusta yaşıyorum.Mutlulugu aramak için dolaşırken yolum buraya kadar geldi ve sizinle karşılaştım demiş...Güzel olan balıkda o mutlulugu bende hiç yaşayamadım.Bir türlüde karşıma çıkmadı demiş...
Balık sanırım mutluluk dedikleri bu olsa gerek diyince güzel olan balık şaşkın bir ifadeyle balıgın gözlerinin içerisine bakarak nasıl yani demiş...Balıkta sizi gördügüm an içimde tarifi imkansız bir duygu oluştu ve tüm bedenim titremeye başladı.Fakat çok güzel bir şeydi o an yaşadıgım.O içimdeki duygu şuanda devam ediyor.Buda demektirki mutluluk sensin...
Bunu duyan güzel balık hafiften utanmış fakat çokda hoşuna gitmiş...
İşte o günden sonra bu iki balık arasındaki arkadaşlık ilerlemiş ve büyük bir aşka dönüşmüş...
Bu aşkları bu şekilde aylarca sürmüş.Tüm zorlukları beraber aşmışlar fakat asla birbirlerinden ayrılmayı düşünmemişler.Çünkü her ikiside birbirlerini görmeden duramıyorlarmış...
Bir gün bu güzel olan balık aşkını babasına anlatmaya karar vermiş.Bunu bilen balıkda merak içerisinde çok sevdigi ve dünyanın en güzel balıgı olan aşkından gelecek haberi beklemeye başlamış...
Aradan koskocaman dört gün geçmiş halen bir haber yok.Merak içerisinde kalan balık güzel olan balıgın bulundugu yuvaya gitmiş.Güzel olan balıgı görmüş ve ne oldu neden beni merak içerisinde beklettin demiş...Fakat güzel olan balık çok soguk davranıyormuş..
Buna çok üzülen balık seni seviyorum,sende beni seviyormusun diye sormuş...
Güzel olan balık gözlerinin içerisine bakmış ve hayır demiş...Daha sonrada sırtını dönüp yüzerek hızla yanından uzaklaşmış.Ortada hiç bir şey yokken sebepsiz yere bu şekilde davranmasına çok üzülen balıkkendinden geçmiş ve denizin derinliklerine dogru sürüklenmeye başlamış...Aradan ne kadar zaman geçtigini bilmeksizin kendisine geldiginde kendisini denizin dibindeki kumların üzerinde bulmuş...
Kendi kendisine neden? neden? diye sormuş.Fakat hiç bir şey aklına gelmemiş.Çünkü onu gerçekten çok sevmiş ve sevgisini her fırsatta ona sunmuştu...
Bu şekilde düşünerek yavaş yavaş oradan uzaklaşmaya başlamış...Evet mutlulugu aramaya çıkmıştı ve aradıgı mutlulugu çok kısa olsada bulmuş ve yaşamıştı...Artık mutlulugun ne demek oldugunu biliyordu...Fakat üzüldügü tek şey sebepsiz yere ayrılıgın olmasıydı..
Artık orada kalmasının hiç bir anlamı yoktu ve o an karar verdi geldigi okyanusa geri dönmek.Öylede yaptı ve göz yaşları ve aşk acısı içerisinde okyanusa dogru yüzmeye başladı.Artık mutluluk falan istemiyordu.Çünkü mutlulugun arkasından gelen bu ayrılıgın çok büyük bir acı oldugunu öğrenmişti...Demekki mutluluk bana göre degil yada bana yasak diye düşünüyordu...
İşte bu düşünceler içerisinde yüzerek giderken hey bakarmısın diye bir ses duydu ve sesin geldigi yöne doğru baktıgında bir istirityenin seslendigini anladı.Göz yaşları içerisinde istiridyenin yanına geldiginde istiritye kabugunu açtı ve içerisinde pırıl pırıl parlayan inci tanesini göstereke,biliyormusun sen tam yanımdan geçerken göz yaşından bir damla kabugumdan içeriye girdi ve o damla işte bu inci tanesi oldu dediginde,balıkta başından geçenleri o istiridyeye anlattı...İstiritye aşkının büyüklügü,temizligi ve saflıgı işte bu inci tanesinde saklı,seni çok iyi anlıyorum dedi...
Balık hızla istiridyenin yanından yüzerek uzaklaştı...Nihayet okyanusa gelmişti.Okyanusa geldiginde okyanusun en karanlık,en derin dibinin görünmedigi derinliklere doğru yüzerek gözden kayboldu....

O günden sonra o balıgı gören hiç olmadı...O balıgın öldügü ve ruhununda aşkıyla beraber dolaşarak istirityelerin içerisine göz yaşı damlaları akıttıgı ve o her bir göz yaşının inciye dönüştügü söylenir...
İncilerdeki serinligin göz yaşını,beyazlıgın ve parlaklıgında o balıgın aşkının ve sevdasının büyüklügünü ve saflıgını anlatırmış...
Aynı aşk şiirleri yazan ve her bir şiiri bir inci gibi degerli olan ve aşklarını ölümsüzleştiren şairler gibi....

YAZAN:Cengiz AKALIN

İmzası

C:\Documents and Settings\alibaba\Desktop\B-3680~1.JPG

ZaGoR_M isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2009, 12:11   #2
oslemim
VIP Üye

oslemim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 44 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 481 / 1080
Güç: 1076 / 12506
Deneyim: 21%

Paylaş
Standart Cevap: İnci Tanesi (Aşkın Gözyaşları)-Cengiz AKALIN

Aynı senin gibi...

İmzası

oslemim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2009, 12:29   #3
sevgül
VIP Üye

sevgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 40 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 383 / 998
Güç: 872 / 10887
Deneyim: 93%

Paylaş

Sevgili Cengiz tekrar merhaba demişsin
bize bu güzel yazıyla.
Ne mutlu böyle gönül ve duygu dili güzel şairlerimizle bu muhabbeti yaptığımız için.
Kaldığımız yerden devam dimi..Ellerine sağlık.
İmzası

sevgül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2009, 12:44   #4
Okyanus Yürekli
VIP Üye

Okyanus Yürekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 37 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 230 / 907
Güç: 682 / 11742
Deneyim: 30%

Paylaş

Yeniden merhabalar sevgili Cengiz, kaldığımız yerden devam...
Her zamanki gibi duygu yüklü bir hikaye, yazılarının tadını özlemişim yüreğine sağlık...
Aşk'ın gözyaşları hiç durmaz, üzsede ağlatır, sevindirsede ağlatır değilmi?...
İmzası

Okyanus Yürekli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2009, 15:00   #5
BeYz@
VIP Üye

BeYz@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 391 / 1015
Güç: 912 / 11500
Deneyim: 60%

Paylaş

Dilerim kimse gözyaşı akıtmasın....
Sonunda bu yaşlar inci olsa da...
Duygulu paylaşımın için teşekkürler Cengiz...
İmzası

BeYz@ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2009, 15:15   #6
loresima51
Er

loresima51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 1 / 138
Güç: 19 / 1663
Deneyim: 55%

Paylaş

Tam mutluluğu buldum derken kaybetmek ne acıdır. Paylaşım için teşekkürler.
loresima51 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil