| Aşk Hikayeleri Sadece Yaşanmış Aşk Hikayeleri |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Nickiniz Nerden Geliyor | memoli | Forum Oyunları | 36 | 12-09-2010 14:03 |
| Nerden Nereye | yamtar | Tartışma Platformu | 0 | 06-09-2009 14:12 |
| Nerden Bileceksin ki | Osman | Güzel Sözler & Sohbet & SMS | 0 | 21-11-2008 21:46 |
| Nerden Gelsem Ben | Forumcu6 | E-Kartlar | 1 | 02-09-2007 18:43 |
| Msnmi Nerden Buldun | barby | Hikaye ve Yazılar | 1 | 19-08-2007 14:27 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Hayatımı mahvedip atacağını, en son giydiğin gömleği sırf kokun gitmesin diye aylarca yıkamayacağımı, artık leş gibi kokmasına rağmen her gece ona sarılıp ağlayacağımı bilmiyordum ki sevgilim. Gün geçtikçe senden kalan ne varsa bir bir yok olmasın diye, bazı şarkıları sırf sen çok sevdiğin için köpekler gibi dinleyeceğimi, yere battaniye serip götürmeyi unuttuğun arabalarınla tek başıma oynayacağımı, uyurken yanımda sen varmışsın gibi hissedeyim diye kendi kendime masal anlatmaya çalışacağımı bilmiyordum ki sevgilim. Ben votka severdim, sırf ağzındaki tadı alabileyim diye her gece bira içeceğimi bilmiyordum ki. Artık her gün bana “Ne güzelsin ağzını yediğim.” diyemeyeceğin için aynaya bakmaktan nefret edeceğimi, saçımın sağ tarafını 3 numaraya vurup sen olmaya çalışacak kadar aklımı kaybedeceğimi bilmiyordum ki ben. Gideceğini, beni bu hale getireceğini bilmiyordum ki. Bilseydim seni bu kadar sevmezdim. Bak. Yetmiyor işte bu kadar sevgi. Bilseydim bin kat fazla severdim seni sevgilim. Sensiz kaldığımda ikimize de yetecek kadar severdim seni. Belki o zaman senin bir damla sevgine muhtaç olmazdım böyle. Belki o zaman, senden taşar kendimi de birazcık severdim be her şeyim..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Mesele; bir sevgili uğruna ölmek değil, uğruna ölmeye değecek sevgili bulmak.
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Alıntı:
![]() Gizem bu yorumunu okuyunca Ramiz Dayı aklıma geldi ve cümlene ''Yeğen'' diyerek başlaman gerekirdi diye düşündüm...![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Alıntı:
Ya ben Ramiz Dayı'yı hiç bilmediğim ve izlemediğim için tamamen kendi yorumum yani. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|