Arama
Ondokuz Forum > AŞK & ROMANTİZM > Aşk Hikayeleri > Aşkın Cezası - Cengiz AKALIN
Aşk Hikayeleri Sadece Yaşanmış Aşk Hikayeleri

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnci Tanesi - Aşkın Gözyaşları -Cengiz AKALIN ZaGoR_M Aşk Hikayeleri 5 29-07-2009 15:15
Cengiz Severse Tam Sever - Cengiz AKALIN ZaGoR_M Kendi Şiirleriniz 13 25-02-2009 16:22
Aşkın Sırat Köprüsü - Cengiz AKALIN ZaGoR_M Kendi Şiirleriniz 5 06-02-2009 09:00
Hadi Bu Aşkın Adını Siz Koyun - Cengiz AKALIN ZaGoR_M Aşk Hikayeleri 3 18-10-2008 00:03
Hayalin,Aşkın Ve Ben - Cengiz AKALIN ZaGoR_M Kendi Şiirleriniz 2 14-04-2008 00:22

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-11-2009, 19:21   #1 (permalink)
VIP Üye

ZaGoR_M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 102 / 642
Güç: 298 / 5736
Deneyim: 70%

Paylaş
Standart Aşkın Cezası - Cengiz AKALIN

Biliyormusun?.En büyük suçum senin mutlu olman için elimden geleni yapmak oldu.Hiç düşünemedim senin mutlulugunun benim mutsuzlugumun üzerinden geçecegini...Hayat ne kadar tuhaf degilmi?.Bazıları gülerken,bazılarınınsa ağlaması...Kimisi başkaları mutlu olsun diye hç düşünmeden kenisini mutsuzluga yiterken,mutlu olanın,kendisi yüzünden mutsuz olandan haberinin olmaması...Sanırım buda bir ceza.Mutlu etmek için mutsuzluk cezası...

En acı yanından biriside sevdigin insan yanında yokkenaldıgın nefesin bogazına düğümlenmesi.Hele birde sevdigin insanın,sabah uyandıgında senin degilde başkasının yüzünü görerek,teninin kokusunu teneffüs ederek uyanması.Çok sevdigin aşık oldugun kişinin kollarında bir başkasının olmasını bilmek,işte bu çok acı.İnsanın yüregini dağlayan,insanın ruhunu tumarhanelik deli eden,kalbinden şelaler gibi yaşlar,kanların akmasına neden olan bir acı...Gece sabahlara kadar onu düşünürsün,sanki yanında o varmış gibi hayal edersin,sonra birden bieo an onun yanında bir başkasının oldugu gelir aklına.Tüm kurdugun hayaller balona iğne batırdıgında pat diye patlayıp yok olurya,işte o balon gibi işte o balon gibi patlayıp içine dertler ve hüzünler bırakarak yok olur.Hayal kurarken yüzündeki mutluluk ifadesinin yerini param parça bir kalp ile birlikte hüzünlü ve gözleri yaşlı bir ifade alır...Gözlerinin iki yanından yaşlar yavaş yavaş süzülerek iniverir başını koydugun yastıga...O an bağırmak,isyan etmek,nara atmak geçer içinden..Fakat bağıramazsın.Çünkü nefesin adeta yumruk gibi bir lokma olur ve düğümleniverir boğazına...Birden gecenin sessizligini hıçkırık seslerin kaplar...O hıçkırık sesinide birtek sen duyarsın.Çünü yine yalnızsın.O an ölmek istersin.Düşünemessinki sen zaten ölüsün,ama senin haberin yok..Her gece tekrar tekrar öldügünden hiç haberin olmaz...Çünkü her an her dakika sadece o vardır aklında.Sen seni bile düşünemezsin sadece onu düşünmek varken....Onun için sen zaten ölüsündür...

Aşkın hayattaki en güzel mutluluk oldugunu düşünürsün.Fakat asla bilemezsinki o aşktaki mutluluk sevdigin kişiye ait.O mutlu olsun diye sen hep susmak,sen hep sadece hayaliyle avunmak zorundasın...Aslında senin mutsuzlugundur onu mutlu eden.Eğer ilişkinizin ilk zamanlarında azda olsa mutlulugu yaşadıysan işte o azcık yaşadıgın mutlulugu tüm hayatına paylaştırm zorundasın.Onsuz geçen günlerde onunla azda olsa onun ile birlikte olmak istiyorsan o kısacık mutlulugu onsuz geçen günlere yaymak zorundasın....

Kulagın onun sesini duymak ister,gözlerin sadece onu görmek ister.Fakat sadece istemekle kalır.Çünkü aşk sana cezayı çoktan kesmiştir.Hem öyle bir cezaki zaman yok,süre yok,gün yok,ay yok,yıl yok.Yaşadıgın müddetçe o cezayla yaşamak zorundasın...

Her güne onu tekrar görücekmişin ümidiyle başla.Her günün gecesinde hüsrana uğrasanda ve her onsuz geçen günün gecesinde göz yaşlarına boğulsanda,her gece onun hayalini suyu sever gibi sevsende,bir gülü koklar gibi koklasanda ertesi günün sabahına yine o gelicekmiş gibi ümitle bak...
Her ne kadar senin mutsuzlugundan bir haber,o mutluluk içinde kahhalarla yaşasada sen asla ümidini yitirme.Sen yinede bekle.Ümidini yitirdigin gün,bilki gerçekten kara topraga girdigin gündür...

Unutma bu yaşadıklarımız aşkın bize kestigi cezadır...Bırak o vefasız senden bir haber yaşasın.Bırak o vefasızın attıgı her kahkaha senin yüregine saplansın...Birgün gelipte yalnız kaldıgında oda anlayacaktır aslında senin mutsuzlugun nedeniyle mutlu oldugunu.
Bırak ********ler,bırak riyakarlar,bırak sahtekarlar mutlu oldugunu sansın.Sen o kısacık mutlulugunla yaşamaya devam et.Mutlu oldugunu sanan senin gözlerinden yaşları akıtan,senin yüregini dağlayan,mutlulugunu senin mutsuzlugun üzerine kuran iki yüzlü şeytanlar birgün gelip cezalarını mutlaka çekecekler...

İŞte bu aşkın cezasını bana göre çok iyi anlatan bir şarkı sözü...

Aşkın Cezası

Affedilmez suçum sana yar olmak
Bütün gençligimi sana harcamak
Ebediyen seni bende yaşamak
Aşkın cezası,aşkın cezası
Benim çektiklerim aşkın cezası..

Kulagım sesini duymak isterya
Gözlerim yollara dalıp giderya
Sensiz nefes alıp vermek varya
Benim çektiklerim aşkın cezası
Senden çektiklerim aşkın cezası...

Geceler boyunca seni düşünmek
Acılar içerisinde seni beklemek
Seni başkasının yanında bilmek
Benim çektiklerim aşkın cezası...

İşte böyle herşeyin bir bedeli var.Yaşadıgımız o kısacık mutlulugun bedeli bir ömür boyu mutsuz olmak,bir ömür boyu göz yaşı dökmek.Her baktıgın yerde onu görmek,her gün yüzlerce kez onun adını anarak onu ne kadarda çok sevdigini söylemek.
Hadi sen yine düşün,hadi sen bu gecede onun hayaliyle avun.Sabah kalktıgında yanında sanki o varmış gibi uykusuz ve batan gözlerini aç.Onun yanında olmadıgını anladıgın anda sakın ağlama.Hemen kalk yüzünü yıka.Yıkaki gözlerinden akan yaşlar belli olmasın.Göz yaşların onun hayaliyle dolu olan yatagına,hayalinin başını koydugu yastıga damlamasın...Sen hernekadar mutsuz olsanda,bırak o hep mutlu kalsın.

Hadi bu sabah yine birer mezar kazalımve o mezara onsuz geçen bir günü daha gömelim.Diger geçen günlerde onsuzlugu gömdügümüz diger mezarların yanına...
Hadi tekrar yollara bakmaya devam edelim.Asla ümidimizi yitirmeyelim.
Kimbilir belki pişman olur.Kim bilir bir gece ansızın onunda gecesi kararır.Kimbilir bakarsın bir gün gelirde yüzündeki maskesini atıverir...
Bu yaşadıgımız aşkın cezası.
Aşkın gögsümüzden koparıpta aldıgı yürek canımızı yakmaz.Asıl canımızı yakan riyakar,yalancı kişinin o yüregin kıymetini bilmemesi,o yüregi ayakları altında ezmesi...Hadi bu gecenin ardındanda yeni güne,yepyeni hayallerle başlayalım.

YAZAN:Cengiz AKALIN

İmzası

C:\Documents and Settings\alibaba\Desktop\B-3680~1.JPG

ZaGoR_M isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 07:57   #2 (permalink)
Albay

su37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Aktiflik: 104 / 645
Güç: 301 / 5779
Deneyim: 82%

Paylaş
Standart Cevap: Aşkın Cezası - Cengiz AKALIN

harika bir paylaşım emeginize sağlık
su37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 16:02   #3 (permalink)
VIP Üye

oslemim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 44 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 758 / 1080
Güç: 1077 / 7952
Deneyim: 22%

Paylaş

En ruhsuz, duygusuz insanın bile okurken göz yaşı dökeceği bi AŞK bu.
Nasıl bi acı bu her doğan gün diriltip her gün tekrar öldürüyo.
Nasıl bi acı ki can çekiştire çekiştire alıyo yüreğini yerinden, elleriyle sıkıp parçalıyo ve tekrar gögsüne koyuyo.
Nasıl bi acı ve nasıl bi sabır bu.
Tahammülü mümkün degilmiş gibi...
Sabrı zor, acısı devasa.

Abi öldürdün beni de.
Of ki ne off!!!

İmzası

oslemim isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 17:16   #4 (permalink)
ÜsTeğmen

choosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 269 / 612
Güç: 267 / 1780
Deneyim: 48%

Paylaş

Çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık,Yüreğinden sevgi eksik olmasın.

Teşekkürler...
choosen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2009, 17:18   #5 (permalink)
Teğmen

Gökhan SONSEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 19 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 63 / 450
Güç: 139 / 2123
Deneyim: 0%

Paylaş

Sayın Cengiz Akalın'ın bu güzel eserini bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Eser güzel,müzik güzel,ses güzel iyiki ondokuzform varsın demek istiyorum ama çok uzun zamandır mesajlarınız gelmiyor tabii bir nedeni vardır muhakkak.
Gökhan SONSEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2009, 19:38   #6 (permalink)
VIP Üye

ZaGoR_M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Aktiflik: 102 / 642
Güç: 298 / 5736
Deneyim: 70%

Paylaş

Alıntı:
Gökhan SONSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Cengiz Akalın'ın bu güzel eserini bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Eser güzel,müzik güzel,ses güzel iyiki ondokuzform varsın demek istiyorum ama çok uzun zamandır mesajlarınız gelmiyor tabii bir nedeni vardır muhakkak.

Sevgili Gökhan Sonsel öncelikle teşekkür ederim...Foruma gelmeyiş nedenim ise sadece sevgili babamın rahatsızlıgı ve yeni bir iş yeri açıyorum buda benim çok zamanmı alıyor.Fırsat bulamıyorum.Fakat neredeyse bitti sayılır çok şükür.En kısa zamanda tekrar sizlerle birlikte olmak beni heyacanlandırıyor.Sizleri ve yazmayı çok özledim...
NOT:Sevgili Osman'sız bir ondokuzforum düşünemiyorum...(Aynı şekilde sevgili Dilo'suz ve Mezarcı'sızda)
İmzası

C:\Documents and Settings\alibaba\Desktop\B-3680~1.JPG

ZaGoR_M isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-11-2009, 23:43   #7 (permalink)
SİTE YÖNETİCİSİ

Osman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 73 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 2708 / 2708
Güç: 4870 / 16223
Deneyim: 23%

Paylaş

Dostum duygu adamısın vesselam...
Neden bu kadar acı çekiyorsun neden yazdıkların bu kadar üzüyor insanı demiyorum yüreğinden sel olup akan duyguların çünkü biliyorum...
Yazar ne hissederse onu yazar işte gerçek tat da bu...
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun Rabbim bol bereketli ve helalinden kazançlar nasip etsin.
Notunu okudum sayfayı kilitlediğim için oraya yazamadın anladım.
Teşekkürler sevgili Cengiz...
İmzası

Osman isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil