| Güzel Sözler & Sohbet & SMS Anlamlı Bulduğunuz Güzel Cümleler, Sohbetler ve SMS Mesajlarınız Buraya |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Olmadı - Saadet BAYRİ | yarası~saklı | Aşk Hikayeleri | 1 | 12-07-2010 16:54 |
| Keşkelerim Vardır Sandığımda - Murat ÇETİN | Osman | Sohbet ve Serbest Kürsü | 16 | 26-01-2009 05:36 |
| Olmadı -Ali KINIK | dize | Şiirler | 3 | 27-08-2008 08:01 |
| Onların Hiç Oyuncakları Olmadı | Düşten Gerçeğe | Serbest Kürsü | 3 | 20-08-2008 15:43 |
| Sanma Keşkelerim Var | Forumcu7 | Aşk Hikayeleri | 1 | 26-06-2008 15:55 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim... Ne hissettiysem onu söyledim , onu yaşadım. Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım. Asla keşkelerim olmadı. Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım. Karşıma bazen gerçek yüzler, bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım. Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim , ya da asla birini severken karşılığını beklemedim. Dostluğuma değer biçmedim , sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim. Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim. Bazen çok kırıldım, bazen belki de kırdım ama hata insana mahsustur dedim. Affettim , af diledim. Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim. Onlar belki beni saflıkla yargıladılar. Belki de içten içe sinsice güldüler ama asıl unuttukları şuydu: Ben aldanmadım. Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar. Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için... Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için... OYSA BEN HİÇ İNSAN KAYBETMEDİM !!.. SADECE ZAMANI GELDİĞİNDE VAZGEÇMEYİ BİLDİM O KADAR !!.. Can YÜCEL ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: May 2010
|
Çok anlamlı bir yazı. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Teşekkürler bu güzel paylaşım için..
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Alıntı:
Bu mısraları sanki benim için yazmış.
|
|||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Paylaşımda emeği geçen herkese, sonsuz teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
|
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çavuş
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Can yücel diyebilmiş bunu ,peki ya biz ...
|
|
|
|