| Güncel Sorunlar ve Hayat Hayatınızda Yaşadığınız Sorunların Çözümünü Burada Bulalım |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Üniversite Son Sınıf Öğrencisi | oscar19 | Fıkralar | 2 | 25-05-2011 21:35 |
| Halka Açık Üniversite Kütüphanesi | etna | Eğitim Haberleri | 0 | 26-09-2009 07:44 |
| Ahh bu üniversite gençliği | centilmen_2x | Hikaye ve Yazılar | 0 | 08-01-2009 12:33 |
| 2008 Üniversite Soruları | BeYz@ | Hikaye ve Yazılar | 1 | 11-06-2008 09:46 |
| Üniversite Kayıtları Başladı | Forumcu1 | Güncel Haberler | 0 | 03-09-2007 11:43 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Bugün üniversite tercihlerimi yaptım. İnşallah ın izniylede yerleşeceğim..![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Hadi hayırlı etsin.İnşaallah mezun olduğunuda burdan öğreniriz yine.
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Yıldırım en iyi yer olsun diye asla dua etmem ben hakkında neresi hayırlısı ise o olsun..
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. ![]() Kızım burada olmadığı için tercih işleri bana kaldı.. Günlerdir forumda olamamamın en büyük nedeni tercih listelerinde dolaşmaktandı.. Dün gece son hali ile kızımla listeyi yaptık bugün dersaneye götürdüm. Dersanedeki liste ile bizim elimizdeki dökümanların başarı sıralamarının arasında dağlar olduğunu gördüm şok oldum !!.. Nasıl bir eğitim sistemimiz var anlamıyorum. ![]() ![]() Emin olmak için başka bir dersaneden yardım aldım ve orada da bizim elimizde olmayan sonuçlar var.. Ne kadar kızgın olduğumu anlatamam !! ![]() Ya sıralamayı gözden geçirelim diye rehber öğretmene sormasaydım nerdeyse kızım boşta kalacaktı !! Bu gece yeniden sıralamayı yapıp yarın sabah götüreceğim malesef..
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
FORUM YÖNETİMİ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Hayırlı olsun Yıldırım'cım, inşallah Osman abiminde dediği gibi hayırlısı neresi ise oraya yerleşirsin. Bizde az önce Gencay'ınkini forumdaki ismiyle Dincer19'unkini yaptık ve gönderdik netten.
Osman abicim inşallah kızında hayırlı bir yere yerleşir. Hepsinin hakkında hayırlısını nasip etsin...
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Memoli umarım bir aksilik çıkmaz. Netten yapılan başvurularda sorun çıkabiliyormuş..
|
|||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Albay
|
Öncelikle hepinize teşekkür ederim.. Evet Osman abi hep öyle tercihdeki farklılıkların sebebi yaparken 2009 a göre yaparsan daha iyi olur abi 2010 arasında hep 20 30 bin kişi fark var garanti olması için 2009 göre yapman gerekiyor.Benide hocam evi arayıp uyardı.Ama ben pek değiştirmedim 2009 uda dikkate almıştım biraz..
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Albay
|
Alıntı:
Ben garanti olsun diye okula gittim hemde diplomamı aldım ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Aman sıralamaya, kodlamaya dikkat edin. Kardeşim kaç yıl önce, istediği bölüm olan makina mühendisliğini oldukça yüksek puanla kazandığı halde ve öğretmeniyle kodlama yaptığı halde kodlama hatası yüzünden ilk senesinde giremedi üniversiteye.
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Albay
|
Alıntı:
Bu çok kötü olmuş İnşallah daho sonra istediği yer olmuştur.Ben birde yedek listem vardı kontrol ettim bilgisayardan çıkan çıktıyla inşallah bir hata olmaz.
|
|||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
MSN'den 2 saatlik fikir alış verişinden sonra kızımla tercih listemizi hazırlamış bulunuyoruz çok şükür.
Yarın sabah okula teslim edeceğim 'ın izni ile..İnşallah bir aksilik yaşamayız bizlerde Gizem yeğenin gibi korktum ben şimdi. ![]() Hayırlı haberileri alınca buradan yazarız inşallahhh..
|
||
|
|
|