Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Andaç - @PRENSES@ | Kitaß'üL Ask | Ondokuz Forum Andaç | 18 | 03-01-2010 13:59 |
| Andaç - Seda1403 | Kitaß'üL Ask | Ondokuz Forum Andaç | 14 | 02-01-2010 04:21 |
| Andaç - Oslemim | Kitaß'üL Ask | Ondokuz Forum Andaç | 20 | 02-01-2010 04:05 |
| Andaç - NeslihanTan | Kitaß'üL Ask | Ondokuz Forum Andaç | 10 | 23-12-2009 13:44 |
| OndokuzForum Andaç | Kitaß'üL Ask | Ondokuz Forum Andaç | 12 | 21-12-2009 11:52 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
|
Foruma ilk geldiğimden yakın bir zaman öncesine kadar kendimle yaşıt zannettiğim yaşına göre ne kadar da farklı paylaşımları var diye hayrete düştüğüm insandır Beyz@ aynı zamanda adaşım
Forumun olmazsa olmaz temel taşlarından.
|
||
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Bence forumun olmassa olmazı. (kayıplarda ama) Osmanın da dediği gibi. Hayatı her anlamda yaşayan, sabırlı, azimli, güçlü ve sadık bi insan. Onun kadar sabırlı olabilecek bi insan tanımıyorum. Ve mükemmel bi anne oluşuda buna dahil. Herşeyin en güzelini hakediyosun canım ablacım. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Konuşmaktan büyük zevk aldığım, forumumuzun demirbaşlarından. Abam o benim .
|
||
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Benim içinde ayrı bir yeri vardır sevgili Beyza'nın.. Bir insanın yokluğu bukadarmı belli olur, bu kadarmı özletir kendini. Forumun neşe kaynağı, her konuya verecek bir cevabı , yapacak bir yorumu mutlaka vardır. Canım benim ; Seni çok özlüyoruz ve çok seviyoruz ..
|
||
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Beyzoşum...
Ben O'nu çok seviyorum ve çok özledim..O benim canım.. Yokluğunda kendisini o kadar çok özledim ki anlatamam.. Kararlı ve dinamik.. Forumda olduğu zamanlar sanki arkamda duran kale gibiydi.. Şidmi yokluğunda yanlızlık çekiyorum.. Bir an önce gelsin..Çabuk gelsin..Yetti bu hasretlik gayri.. Özledim çok.. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
İçten bir Merhaba Sevgili dostlarım.... Benim hakkımdaki güzel düşüncelerinizden dolayı hepinize gönülden teşekkür ederim...Arada sırada foruma girme imkanı bulabiliyorum..Hepinizi çok özledim..İnşaallah tez zamanda sorunlar hallolur da tekrar sizlerle beraber olurum.. Şimdilik Hoşçakalın.... Hepinizi Yaradanıma Emanet Ediyorum...
|
||
|
|
|