Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ben Senin Varya - Yıldız TİLBE | Osman | Türkçe Video Klipler | 3 | 11-04-2008 13:58 |
| Tutsak - Yıldız TİLBE | Osman | Şarkı Sözleri - Hikayeleri | 0 | 14-03-2008 16:43 |
| Ama Evlisin - Yıldız TİLBE | Osman | Şarkı Sözleri - Hikayeleri | 0 | 07-01-2008 15:30 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() ![]() ![]() YILDIZ GÖZLÜM ![]() Bu kez alnından öpüyorum Gidiyorum iki gözüm Neden diye sormazsın biliyorum Seni bu yüzden seviyorum. ![]() Gece uyurken açık olmasın üstün Ayaza meydan okuma kalın giyin Kendi gider, hatırası kalır Evladiyelik değil aşk dediğin. ![]() Kirli sakallarımı sevdiğin günden beri Hasat mevsimi gelmedi yüzüme Ayrılık ensemizden hiç inmedi Ellerimse başka ele değmedi. ![]() Sana benden yalan yok Alnım açık gül yüzlüm Hadi sil gözyaşlarını ve hakkını helal et Yıldız gözlüm. ![]() Yar yar benim için ağlama Bana o koyar Gezdiğimiz yerler,gördüğümüz günler Yakama yapışırda hesap sorar. ![]() Ne bir ölüm ayırıyor bizi Ne de bir celse, sadece gidiyorum Onurum elimde, gururum cebimde Ve seni şimdiden özlüyorum Zenginlik hayallerim fakirlere Baba olabilme özlemimi yetimlere bırakıyorum. ![]() Sen şimdi bensiz akşamları sineye çekersin Gizli gizli ağlarsın biliyorum Kimseye yokluğumu hissettirmezsin Seni bu yüzden seviyorum... Uğur Aslan
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
![]() Tebrikler.Çok güzel bir şiir ve şarkı.Yüreğinize sağlık Osman. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
|
çok güzel olmuş elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Teğmen
|
[quote]
Alıntı:
paylaşımın için teşekkürler.. Konu admin tarafından (17-04-2008 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Cevap: Yıldız Gözlüm - Uğur ASLAN - Yıldız TİLBE
Emeğine ve yuregine saglik cok guzel ve duygulu...
Konu admin tarafından (17-04-2008 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Cevap yazma bölümü sadece paylaşım hakkında yorum yapmak isteyenler kullanacaklardır,Forum hiçbir şekilde mesajlaşma amaçlı kullanılamaz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
bu şarkıyı ilk öğrendiğimde liseden mezun olmuştum. çoook beğenmiştim hala seviyorum.sanki aynı o zaman dinlediğim gibi maziyi hatırlattı.teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Albay
|
çok güzel bir şiir herzaman sevmişimdir teşekkürler paylaşım için
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çavuş
|
paylaşımın için teşekürler
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
teşekkürler ellerine sağlık çok beğendik biz...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Teşekkürler ellerine sağlık çok beğendim