Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mavi Mavi Sevdim Seni - Derya ALTUNBAS | DiLo | Sesli Mp3 Şiirler | 2 | 19-03-2009 12:08 |
| Mavi Mavi Ölüyorum Yüreğim Kar Altında | Destina | Aşk Hikayeleri | 1 | 10-02-2009 07:52 |
| Herşeyi - Zuhal OLCAY - Şiir | Sayfa | Alıntı Flash Animasyonlar | 0 | 28-10-2008 16:57 |
| Yalnızlığım - Zuhal OLCAY | Sayfa | Şarkı Sözleri - Hikayeleri | 4 | 09-10-2008 01:07 |
| Mavi Mavi Sevdim Seni - Naside GÖKTÜRK | DiLo | Şarkı Sözleri - Hikayeleri | 1 | 06-03-2008 21:56 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
![]() Aşkın en mavi zamanı Bu titreyen ben miyim? Ne günlerden haberim var Ne saatlerin ayarı ![]() Aşkın en mavi zamanı Anlamı yok uyanmanın Ne birşeyin sahibiyim Ne de adresim belli Aşkın en mavi zamanı ![]() Seni birkez görmek için Çok uzaklardan geldim Sesini duymak için Neler vermezdim ![]() Aşkın en mavi zamanı Bütün kuşlar yerdeler Uçmayı unutmuşlar Bilinmez bir haldeler ![]() Aşkın en mavi zamanı Bir savaş sonrası için İçin için yanmaktayım Artık çok zor işim ![]() Seni birkez görmek için Çok uzaklardan geldim Sesini duymak için Neler vermezdim ![]() Aşkın en mavi zamanı Bu titreyen ben miyim? Ne günlerden haberim var Ne saatlerin ayarı ![]() Aşkın en mavi zamanı...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
|
Çok güzel paylaşım olmuş Teşekürler sevgili newin...
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
Çok severek dinlediğim Zuhal Olcay şarkısı.Bir gece albümünü indirmek için arıyordum fakat bulamamışdım neyseki ertesi gün arkadaşım sanki içine doğmuş gibi bana yolladı .Çok sevinmişdim.Teşekkürler Nevin.
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Severek dinlediğim bir şarkı. Teşekkürler Newin...
|
||
|
|
|
|
|
#5 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Alıntı:
Zamanın ve mekanın sınırlarında olmasın, bir ömür boyu ..
|
|||
|
|
|