Ondokuz Forum > YAZILIM BÖLÜMÜ > Bilgisayar Programlama > VBulletin > Vbulletin Sürüm Yükseltme - Resimli Anlatım

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fotomontaj Çok Basit ve Eğlenceli - Resimli Anlatım memoli Program İndir 16 27-12-2009 14:42
vBulletin Lisansı Almak - Resimli Melancholy VBulletin 0 29-07-2009 20:38
E250 Oyun ve Program -Resimli Anlatım yağmurda ağlar Oyunlar 0 30-01-2008 09:26
Sunumlara Ses Dosyası Eklemek (Resimli Anlatım) admin Slayt Duyuruları 7 18-11-2007 10:15

Seçenekler Stil
Alt 29-07-2009, 23:51   #1
Melancholy
Teğmen

Melancholy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REP Göstergesi
Seviye: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 59 / 509
Güç: 179 / 3782
Deneyim: 36%

Paylaş
Post Vbulletin Sürüm Yükseltme - Resimli Anlatım

ÖNCELİKLE FORUMUNUZUN SQL YEDEĞİNİ VE FTP YEDEĞİNİZİ MUTLAKA ALINIZ

NOT : BEN SİZLERE 3.6.8 DEN 3.7.0 BETA 2 YE YÜKSELTMEYİ GÖSTERECEĞİM.. BU YOLLA HERHANDİ BİR SÜRÜMDEN İSTEDİĞİNİZ BİR SÜRÜME UPGRADE YAPABİLİRSİNİZ..
  1. ÖNCELİKLE 3.7.0 BETA 2 NİN UPLOAD DOSYASININ İÇİNDEKİ TÜM DOSYALARI FTPDE FORUMUN İÇİNE ATIYORUM VE ÜZERLERİNE YAZIYORUM
  2. DAHA SONRA explorerdan www.sitenizinadi.uzantisi/forum/install/upgrade.php siteniz forum klasöründe değilse www.sitenizinadi.uzantisi/install/upgrade.php şeklinde yazıp giriş yapiyoruz
  3. daha sonra karşımıza aşağıdaki resimdeki ekran çıkacak ve oradan Next Step (1/5) yazan yere tıklıyoruz ve devam ediyoruz

1. daha sonra karşmıza yine ilk resimdeki gibi benzer bir ekran çıkacak ve burada da Next Step(2/5)e tıklıyoruz

2. yine aynı resime benzer bir resim çıkacak ve tekrar Next Step (3/5) yapıyoruz ve devam

3. şimdi karşımıza çıkan ekranda dil dosyasını yükliyecek kendisi ve Next Stemp (4/5)e tıklayıp devam ediyoruz

4. ve son adımda yüklemiş oldumuz temaları otomatik kendisi yüklüyor ve Next Step (5/5) e tıklayıp devam ediyoruz

5. ve son işlemde ise karşınıza resimdeki gibi bir uyarı gelecek ve ftpden install klasörünü sileceğiz

6. evet artık sitemizizi vbulletin 3.6.8den 3.7.0 Beta 2 sürümüne yükseltmiş bulunuyoruz hayırlı olsun
İmzası

HαkkıмDα ßiLqin YoKsα..Fikяinde OLмαsıN..

Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil