| Film & Dizi Müzikleri Hertürlü Türkçe ve Yabancı Dizi Müzikleri |
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yoruldum - Kıraç | TolgaY | Şiirler | 3 | 25-08-2008 00:31 |
| Desperado Film müziği | kajmer28 | Film & Dizi Müzikleri | 0 | 13-06-2008 13:40 |
| Gidiyorum - Kıraç | Osman | Şarkı Sözleri - Hikayeleri | 0 | 30-01-2008 22:06 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
çok güzel bi şarkı teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
Ben gidip filmi(o...çocukları) izledim, salondan çıkar çıkmaz yanımdaki arkadaşıma ''o müziği istiyorum acil dinlemem gerek '' dedim. Tabiki şaşırdı ve çok güldü
Ama inanılmaz bir çekimi var bu şarkının(benim üzerimde). Hemen bulamadık tabiki, bir süre (4 gün) sonra bulduk ve ben uzun zaman suya hasret kalmışta, sonunda suyu bulmuş gibi rahatlamıştım, kanmıştım şarkıya Şimdi de dinleyince mutlu oldum, teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Acemi ER
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Ben niye dinliyemiyorum.?
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Ses eklentisinde ki Play'e basın ve yanında ki ses ayarını yukarı kaldırın dineyebilirsiniz...
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Üye
|
Sahibi olduğum dizim tutmuyor, Dünyayı gösteren gözüm görmüyor, Ömrümün baharı solmuş gidiyor, Canıma kastım var yaşamam artık. Arayan dostlarım beni bulmasın, Doğmasın güneşim sabah olmasın, Kuytu bir köşede ömrüm son bulsun, Canıma kastım var yaşamam artık. Neşesi olmayan ömrü neyleyim, Rüzgarda savrulan yaprak gibiyim, Böylesi hayatı nasıl seveyim, Canıma kastım var, Yaşamam Artık... ****************************************** İlk defa dinliyorum şarkıyı.Çok iyi buldum.Sözler anlamlı, yoruma zaten diyecek birşey yok.. Emeğine sağlık sevgili Can..
|
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
Paylaşım için teşekkürler
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
|
paylaşımın için çok saol
ben filmi izlemedim ama en kısa zaman zarfında izlemem gerekiyor sanırım tekrar teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
|
cok güzel müzik paylaşım için saol
|