Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ben Taa - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 13 | 12-01-2012 02:26 |
| Bu mu Aşk - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 3 | 05-03-2009 11:21 |
| Vaz Geç - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 4 | 25-02-2009 16:09 |
| Yollar Ve Sen - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 18 | 19-01-2009 20:59 |
| Aklından Sil - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 2 | 25-07-2008 15:47 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() ![]() Hoşça kal, sevipte,ugruna göz yaşları döktügüm Hoşça kal, aşkımı çalan, çalıpta beni acılara atan Şimdide sen gibi bende gidiyorum,ama benim farklı Senden gidiyorum deyipte gittiginde,aslında bendeydin Sen benden hiç bir zaman gitmedinki, ben izin vermedimki Benden gittigini sandıgın gün, aslında bana daha çok gelmiştin Çünkü sana delice aşık oldugumu, ogün daha iyi anlamıştım... ![]() Sensiz geçen zaman, aşkın iki kişilik oldugunu ögretti bana Bendeki sevgi aşk , gerçekti, hakikiydi sendeki ise en adisinden Bunu şimdi daha iyi anladım,aslında çokta geç anladım Şimdi hoşça kal deme sırası bende ama benimki farklı Ben geldimmi sonuna kadar tam gelirim,gittimmide tam giderim Hadi şimdi bana musade,birzamanlar ölesiye sevdigim Hadi şimdi bana musade, aşkı ve sevgisi sahte, adisinden olan sevgilim Ben bittim! ama sen gibi degil, hoşça kal, ben gittim!... ![]() YAZAN:Cengiz AKALIN... Konu Osman tarafından (14-11-2008 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: , |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
![]() ![]() ![]() Yine duygu seli,yine harika dizeler... Sevgi pınarın, hiç kurumasın sevgili Cengiz... ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
ÜsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Ne kadar güzel yüreğindeki duyguları
böylesine kusursuzca kaleme almak, Muhteşem dizeler,harikasınız...
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Alıntı:
Bitmeye Mahkum bir aşkın can damarının kesilme vakti… Biten bir aşkın can damarını kestim ben... ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Birisi canınızı fena yakmış Cengiz Bey! Ama ona hoşçakal dediğinize göre bundan sonra yeni aşklara yelken açacaksınız. Umarım "Aşk" dolu şiirlerinizi de okuruz en kısa zamanda!
|
||
|
|
|