Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Vaz Geç - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 4 | 25-02-2009 16:09 |
| Aşk Acı Verir - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 3 | 25-02-2009 16:00 |
| Yoruldum - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 5 | 27-10-2008 14:07 |
| Sen Gittin - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 4 | 21-05-2008 17:36 |
| Sevmek - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 5 | 14-04-2008 11:16 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() Masamda bir vazo,vazoda senden kalan, kurumuş bir kaç gül Yaprakları sararmış,bir kaçı masa örtüsü üzerinde can çekişiyor Vazonun yanında bir şamdan, üzerinde titreyerek yanan bir mumElimde kadehim,seni düşünerek içiyorum yavaş yavaş,yudum yudum... Karşımda bir sandalye üzerinde bana hüzünlü ve yaşlı gözle bakan hayalin Üstünde göz yaşlarınla ıslanmış kazagın,kazagın üzerinde dagılmış saçların Arkandaki duvarda gölgen,titriyor masada yanan mumun etkisiyleBak işte yine,yine seni düşünüyorum,hem sevginin,hemde aşkının tesiriyle... Kolum masada,elimse çenemde,sen yoksun ama bak hayalin benimle Unutamam seni,aşkını, sevgini doya doya yaşıyorum sen yokken seni Tatlı tatlı çalarken müzigim,kaldırıyorum kadehimi haydi şerefineSen nerede olursan ol,hangi kalpte yaşarsan yaşa,umurumda bile degil Aşkımı,sevgimi doya doya yaşıyorum,çünki hayalin her zaman benimle... Yazan:Cengiz AKALIN... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Üye
|
Tşklr sevgili osmann..Evet yazdıgım şiirlerin hepsi bana ait...İlgin için tşk ederim...Yapılması gerekenleride neyse yapabilirsiniz...Sevgiyle kal,sevdiklerinle kal....
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
sevgili zagor bundan sonraki şiirlerini kendi şiirlerimiz bölümüne ekle.emeğin olduğu anlaşılsın
diğerlerininin hepsini ben taşırım...
|
||
|
|
|