Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cengiz Severse Tam Sever - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 13 | 25-02-2009 16:22 |
| Vaz Geç - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 4 | 25-02-2009 16:09 |
| Git Hadi Git ve Bit - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 9 | 09-01-2009 11:50 |
| Hadi Bu Aşkın Adını Siz Koyun - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Aşk Hikayeleri | 3 | 18-10-2008 00:03 |
| Hadi Bana Yalan Söyle - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 0 | 27-09-2008 15:44 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() ![]() Sevgimi okyanus yaptım Aşk'ımıda okyanusta gemi İster sevgimde yüz Can simidin olsun yüregim İster aşk gemimde gez Pusulan olsun bedenim... ![]() Gündüzleri güneş olayım Isıtayım bedenini Geceleri ay olayım Yakamozumu seyret ![]() Aşk'ını kat aşkıma Aşk gemimiz büyüsün Sevgini kat sevgime Okyanus ikimizin olsun İster sevgisiz gel sevgime İster aşk'sız gel aşkıma Sevgimde yeter,yüregimde... ![]() Uzaklara bakma,sevgi yanında Bulutları yok et güneş karşında Gir okyanusa,diledigince yüz Bin gemiye diledigince gez Bırak kendini kollarıma Aşk geldi bak karşında... ![]() Ne Leyla'yı,Aslı'yı istiyorum Nede Şirin'i Ben ne Mecnun'um Ne kerem,nede Ferhat Sen bana ben oldugum için Sen, olarak gel... ![]() Onlar dağları deldi Biz okyanusları yol yapalım Onlar çölde gezdi Biz çölleri göl yapalım Onlar aşk'larından yandı kül oldu Biz külleri savuran rüzgar olalım... ![]() Hadi uzat ellerini bana Hadi uzat Uzatta asıl tarihi biz yazalım.... ![]() YAZAN:Cengiz AKALIN ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Alıntı:
Yine harika dizeler.... Özellikle bu kısım çok hoşuma gitti... Karamsarlık değil ,umut var... Kavuşamama değil, vuslat var... Teşekkürler Cengiz... Yine sevgi pınarınızdan gönlümüze damla damla sevgi akıttınız.. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Alıntı:
Muhteşem! Aşk böyle olmalı! Her aşık sevdiğine bir aşk tarihi yazmalı! Hadi uzat elini...
|
|||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Uzattım ellerimi, kalem denen umuta
Beyaz sayfam olmuş, yüreğimdeki, yazgım Seviyorum lakin, şiir yazmayı .... ![]() ![]() ![]() Üstad'ım bu nasıl güzellik böyle, hayran olmuşum o kaleme Rabbim ışığını söndürmesi o yüreğinin .... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
ÜsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Her mısrası ayrı bir tat,ayrı bir hoşluk dolu..
Yüreğine kaleme can katan eline sağlık... Harika bir şiir(her zaman ki gibi)....
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Bir orman yaprağının kaldırımlarla dansı kadar, saçma olsun bana yasLanışın..
Kimseye anlatamayacağım büyüLü sözlerini fısılda.. Sadece ikimizin biLdiği tapınakLar inşa edeLim, Kaçmak için..Vazgeçmek için... Kim bilir belki de sonunda ölmek için... Bir ırmağın kendini terk edip, denize gitmesi kadar saçma olsun her şey.. Yaslan bana… Bu da benim içimden geldi Konu Aram-ı Can tarafından (17-03-2009 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yazım hataları. Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyalım... |
|
|
|