Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hadi Uzat Elini Tarih Yazalım - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 6 | 16-03-2009 12:45 |
| Git Hadi Git ve Bit - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 9 | 09-01-2009 11:50 |
| Hadi Bu Aşkın Adını Siz Koyun - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Aşk Hikayeleri | 3 | 18-10-2008 00:03 |
| Hadi Bana Yalan Söyle - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 0 | 27-09-2008 15:44 |
| Hadi Gelde Bu Kırmızı Işıkta Durma | Osman | Resimler | 2 | 29-11-2007 09:16 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Git ey sevdamın zirvesi,git benden hadi Git aşkımın cezası,git ey kalbimin belası Arkana bile bakmadan git,sakın üzülme Ben yorgun ve sensiz yıllara meydan okurum… ![]() Bir sen vardın birde seni çok seven ben Sen sakın deme benim içinde sadece sen Bir esirin vardı,birde sana köle yine ben Prangalarımı çözme sakın giderken… ![]() Aşkım yorgun,sevdam yorgun,ben yorgun Prangaları vurdugun kalbim yorgun Giderken anılarınıda alıp git ne olur Seninle dolu olan hayallerim yorgun… ![]() Git hadi ey sevdam durma ne olur git Git hadi sevdamın en deli,en çılgın yanı Göz yaşlarıma basmadan,beni anmadan Bana bıraktıgın ne varsa alıpta git… ![]() Bir sen vardın,şimdi ise isyanlarım Bir gamzelerin vardı,şimdi ise mezarım O sımsacak tatlı gülüşün şimdi gözyaşlarım O simsiyah saçların,şimdi kapkara aşkım… Gözlerim yorgun,göz yaşlarım yorgun Seni arayan ellerim,ayaklarım yorgun Seni sayıklayan dilim yorgun,ağzım yorgun Seni sensiz yaşayan bu deli divane yorgun… Git hadi ey cennette cehennemi yaşatan git Git hadi gözyaşlarımda beni boğan hadi git Mezarıma toprak atıp,mezar taşımı dikip Beni canlı canlı gömüp öyle git,hadi durma git Mezarıma bir kaktüs dikip Anılarını,aşkını,sevdanı al alda öyle git Hadi durma ne olursun,her şeyini yanına al Bana sadece hayalini bırakta git… YAZAN:Cengiz AKALIN
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Bir demet yasemen eşiliğinde feryat eden bir yürek sesi dinledim okumadın dinledim...
![]() ![]() Yüreğine kalemine sağlık...
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
|
Yüreğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Git, çünkü.
Kalmadı takadım çıkamam yokuş Kürşun oldu sevgim, dediğin bakış. Unuttuk barışı hergünün savaş Birak beni bana, sen git yoluna. eshab z. Güzel Şiirin, duyguların, emeğin, paylaşımın için, çok teşekkürler saygı değer dost. Yolunuz açık aydınlık olsun. |
|
|
|