Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ben Taa - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 13 | 12-01-2012 02:26 |
| Bu mu Aşk - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 3 | 05-03-2009 11:21 |
| Vaz Geç - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 4 | 25-02-2009 16:09 |
| Sen de Biteceksin - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 8 | 19-08-2008 22:45 |
| Hak Etmeyensin - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 1 | 19-08-2008 19:13 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() Yıllar insanı insanlıktan çıkarır Anılar çogunlukla tatlı degil acıdır Beyazları kapatan karadır siyahtır Beyaz gülün gölgesi bile siyahtır... Sen ne kadar seversen sev,faydasız Hayat o kadar acıki,hatta insafsız Melekler güler yüze,şeytansa kuyu kazar Sen ne kadar mutlu olmak istesende faydasız... Çok seversin degerin,sevgin bilinmez Gülmek istersin göz yaşın hiç dinmez Sen nekadar seversen sev,taparsan tap Aşk bu kalp sızın asla tükenmez... İnsanı en çok ağlatan aşk ve sevgidir En çok aldatan ise dost ve arkadaştır Cana can katan,dostum,arkadaşım derken Seni sırtından vuran,en yakın,sevdigindir... Cengiz sever,tertemiz bir yürekle kimene Sevdigi sevgiden anlamaz ise ona ne Kalbi,gönlü ve ruhu sevgiyle dolup taşarken Karşısındaki riyakar,vefasız,yalancıysa onane... YAZAN:Cengiz AKALIN ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yasaklı Üye
|
Güzel sözlere güzelde bir müzik eklemek çok güzel olmuş..Yüreğinize teşekkür..''Ben her gece gizli gizli ağlamazsam uyuyamam'' Müthiş bir seçim..
|
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Alıntı:
Üstad'ım, bu nasıl bir şiir ki, Çay, sıgara, Ferdi üçlüsü bir de ben Döneriz okey takımında sıra ile .. Gecenin bu saatinde, Duman'lıyım Üstad'ım bir Seven bilir, birde Gecenin bu saatinde kalem elde Sıgaranın tadına ortak olan ŞİİR'ler Duman MANAS 24 - 01 - 2009 - 01.20 Saygılarımla Üstad'ım, anlatmaya gerek yok, Ferdi ve Şiir buyurun ...
|
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
|
![]() inanılmaz buldum... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Dostum;
Yüreğinde ki sevgi asla bitmesin.. Eline,emeğine ve yüreğine sağlık.. Teşekkürler..
|
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Bu şiri ben nasıl görmemişim?
![]() Sitemlerle dolu mısralar mıslaralardaki her kelimde sevgi var. Kalemin her ne kadar sitem etsede kalbin tam tersini söylüyor sevgili Cengiz bundan eminim ![]() Kalemin kalbinin sesine kulak versin ve ondan gelen sese göre yazsın şirleri bence... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Yüreğinize sağlık Harika bir şiir sunmuşsunuz...!!!
|
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
|
Yüreğine sağlık.
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Şair severse böyle oluyor galiba.. Çok sevdiğim bir knun ustası abimin dediği bir cümle vardır hep aklımda duygularımızı yazarak anlatana bizler alıngan oluruz. Sitem galiba buradan gelmiş. Çok sitemli olmuş ama güzelde olmuş.. Gönlünüz var olsun..
|
||
|
|
|