Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cengiz Severse Tam Sever - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 13 | 25-02-2009 16:22 |
| Hadi Bu Aşkın Adını Siz Koyun - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Aşk Hikayeleri | 3 | 18-10-2008 00:03 |
| Sırat Köprüsü Nedir | rosebengal | Soru Cevaplar | 0 | 11-06-2008 11:23 |
| Hayalin,Aşkın Ve Ben - Cengiz AKALIN | ZaGoR_M | Kendi Şiirleriniz | 2 | 14-04-2008 00:22 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() ![]() Deli bir sevdayı büyütmüşüm içimde Yargısızca, insafsızca sevmişim Aşık olmuşum körü körüne Bilememişim! Aşk sırat köprüsü gibi ince... Geçsem karşımda sen cennetim Düşersem sensizlik cehennemim Bilemedim tuttugun elimi bırakacagını Göremedim! Maskeni ve altında yatan şeytanı... Şimdi yıkık,bitkin ve umutsuzum Aşk'ın cehenneminde yanarken, Virane olmuş kalbim senin yüzünden Biliyorum! Cehennemden,cennete geçecegimi... Ben bitmeden sevdan bitecek içimde Belkide başka sevdalara yelken açacak seni unutan kalbim Eminim! Seni silecek yüregim... Sana inat Sevgine,aşkına inat Maskene ve altındaki şeytana inat Seni silecek Seni yok edecek Başka aşk'lara yelken açacak Sevgi dolu yüregim... YAZAN:Cengiz AKALIN ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
|
Ellerine sağlık kardeşim,aldı götürdü beni bu şiir bilinmeyenlere...Unutmak çok zor ,satırlara dökmek ne kadar kolay olsada...Şarkıda harika denk gelmiş Az kaldı ağlıyacagım . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi ER
|
yüreğine sağlık dostum aşklar karşılığını bulduğu zaman güzeldir.yoksa yakar kavurur böyle yazdırır sevgi insanına yüreğine sağlık sevgimle kal.
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Aşk denilen deryaya, yelken açmak, umut dolu sevgi ile ... Hiç bitmesi yüreğinizden sevginiz Üstad'ım ... Yüreğinize sağlık, kaleminiz daim olsun ...
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Yüreğinize ve yazan kaleminize sağlık....
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Geride bırakılan aşk dolu kalbi ne güzel anlatmışsınız... Yüreğinize sağlık, teşekkürler!
|
||
|
|
|