Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ağlarım ben - eshab z. bolat | kepez66 | Kendi Şiirleriniz | 10 | 27-01-2011 15:13 |
| Deki Ona, - eshab z. bolat | kepez66 | Kendi Şiirleriniz | 1 | 05-12-2009 18:12 |
| Senki. - eshab, z. bolat | kepez66 | Kendi Şiirleriniz | 4 | 11-11-2009 13:46 |
| Bana Maviyi Anlat. - eshab z. bolat | kepez66 | Kendi Şiirleriniz | 4 | 11-08-2009 12:53 |
| Hadi Be - Eshab.z ve Bolat | kepez66 | Kendi Şiirleriniz | 9 | 01-08-2009 23:09 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Adım Sevgi, Ben Sevgiyim Bir dinleyin nolur beni Söyleyim kimliğimi, özlemimi. Bakın büyüdüm görün beni Adım sevgi, ben sevgiyim. Çevirmeyin beni geri İncitmemki ben sizleri. Korkmayın, uzatın dost elleri Adım sevgi, ben sevgiyim. Hıç kaybınız olmaz bilin Açın sıcak gönlünüz açın. Ben size, siz bana gelin Adım sevgi, ben sevgiyim. Biz insanız ben sizdenim Zormu dostlar bu isteğim. Bakın geldim ben hazırım Adım sevgi, ben sevgiyim. Seversek hiç ayrılmayız Olmaz yarından kaygımız. Bize yabanlık yakışmaz Adım sevgi, ben sevgiyim. Bırakalım gururu kibiri Birlikte geçelim engelleri. Kovalım gitsin bencilliği Adım sevgi, ben sevgiyim. Eshabım ben, biz kardeşiz Sevgisiz nasil yaşarız? ALLAHdır yolumuz, HABİB aşkımız Adımız sevgi, biz sevgiyiz. EsHab z.bolat kepez. |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Yüregine sağlık sevgili dostum... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Yüreğine sağlık Eshab güzel bir çağrı.
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
ZaGoR dosta, siz sevgili kardeşime sonsuz sevgiler saygılar.
Çok teşekkür ederim. Paylaşıma sunulan ve paylaştıklarımız, siz güzel yürekli dostlarca beğeniliyorsa, bunda sizlerin, Ondokuz formun güzellliğindendir. Tüm dostlara saygılar. |
|
|
|