Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cennet - Ferhat GÖÇER | horoscope | Slayt Üstadları (Kendi Yaptıklarınız) | 6 | 20-07-2008 12:44 |
| Aşkların En Güzeli - Ferhat GÖÇER | Medcezir | Slayt Üstadları (Kendi Yaptıklarınız) | 11 | 12-04-2008 19:19 |
| Takvim - Ferhat GÖÇER + pps | Osman | Kendi Yaptığınız Flash Animasyonlar | 16 | 16-01-2008 20:03 |
| Yastayım - Ferhat GÖÇER + Videosu*link kırık* | Casper_m | Silinen Mesajlar | 8 | 01-12-2007 21:39 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Bu ilk çalışmam olan flahsdı. Yüklediğimiz site kapanınca linkte ölüyor şimdi tekrar yükledim ve ekledim. ![]() Yüklenmesi zaman alabilir. Lütfen bekleyin...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Acemi ER
|
Sevgili Osmann herzamnki gibi çok güzel bir sunum olmuş günümüzün sevilen şarkılarından ferhat göçerin güzel yorumuyla yapmış oldupun flash harika olmuş duygulu sözler emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler bu sevdayı kalbime gömdüm kimseye söylemedim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
|
süper olmuş arkadaşım ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
|
Ferhat Göçer çok sevdiğim bir yorumcu Ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş .Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
VIP Üye
|
teşekkürler sevgili Osman. bence Türkiye'deki en iyi yorumculardan biri.gerçek sanatçı. emeğine sağlık..
|
||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
Sevgili Osman yine güzel bir şarkı ve yine güzelliklerle dolu bir paylaşım ve emek.Çok sevdiğim bir şarkı.Mademki ilk flaşhın o zaman biraz ön sıralara taşıyalım.Teşekkür ederim.
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
Emeğine,ellerine ve o kocaman yüreğine sağlık Osman abii..Muhteşemdi..
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Sayfa bana bir nostalji yaşattın Evet ilk çalışmamdı ve benim için çok önemliydi Şimdi izleyince ne çok hatalar buluyorum.![]() Bu flash'ı tekrar hatırlattığın için sana teşekkür ederim Sayfa. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
|
Bu şarkı bu görüntülerle can bulmuş.İzlemek ve dinlemek her seferinde cana can katıyor.Tekrar nostalji yapalım dedim Osman.
|
||
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Sayfa beni çok güldürdün inanki. ![]() Anlaşılar sen bu sayfanın müdavimisin ![]() Teşekkürler canım arkadaşım güzel sözlerin için ve yeniden bu flash'a can buldurduğun için. ![]()
|
|||
|
|
|