Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Osman Arkadaşımıza İlk Flashım | etna | Kendi Yaptığınız Flash Animasyonlar | 8 | 16-03-2009 13:18 |
| Deli Gönlüm Sana Hediyem Olsun - Orhan HAKALMAZ | İntizar | Alıntı Flash Animasyonlar | 22 | 28-02-2009 14:04 |
| Al Bu Deli Gönlüm Sana Hediyem Olsun | DiLo | Alıntı Flash Animasyonlar | 5 | 25-01-2009 12:19 |
| 3. Yıl Hediyem - Here I am - Bryan ADAMS | ZeynepCan | Kendi Yaptığınız Videolar | 29 | 16-10-2008 14:11 |
| Sus - Arzu ŞAHİN - Ondokuz Forum Aileme Hediyem Olsun | horoscope | Slayt Üstadları (Kendi Yaptıklarınız) | 4 | 25-08-2008 20:52 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
|
Flash öğrenmeme öncülük eden Osman arkadaşımıza Bedirhan GÖKÇE'nin Bayramlar bayram ola şiir'ini Osman'a ve tüm ondokuzforum üyelerine gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Ellerine sağlık Etna çok güzel bir çalışma olmuş ama şiirin ilk kıtasını almışsın sadece.
Seni tembel seniii![]() ![]() ![]() Çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Yürekten tebrikler, çok güzel olmuş... Ne diyelim darısı başımıza inş..
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yasaklı Üye
|
Şanslısın etnacım, bizde istiyoruz ama nafile
)))Nalus'a katılıyorum darısı başımıza, Tebrik ederim, güzel çalışma olmuş arkadaşım.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
|
Osman olurmu hiç şiir'ri sonuna kadar tamamladım. Bu güzel forum sitemizin ismini bile flash 'ım sonuna ekledim. Osman bir daha izle
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Etna kusura bakma yazmasaydın ben ilk kıta sanacaktım çünkü bende ilk kıtadan sonra bitiyordu. ![]() ![]() Dün bağlantı bir felaketti hatta paylaşımlardaki müziklerin hiç birini duyamadım. Şimdi baştan sona izledim çok güzel olmuş... Yüreğine sağlık özellikle bana hediye etmene tekrar teşekkür ediyorum . ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Alıntı:
Bağlantılardaymış sorun. Kabul et işte ihtiyarladın.Ne kulakların duyuyor ne de gözün doğru dürüst görüyor. ![]() ![]() Etna; Eline,emeğine ve yüreğine sağlık. Devamını bekleriz.Teşekkürler..
|
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Acemi ER
|
Bende öğrenmek istiyorum flash hazırlamayı
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
VIP Üye
|
Çok güzel olmuş Etna . Ellerine sağlık...
|
||
|
|
|