Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gözün Aydın Artık Yokum | Osman | Aşk Hikayeleri | 6 | 11-01-2009 02:04 |
| Gözün Aydın Sevin Gayrı - Şükriye TUTKUN | oslemim | Aşk Videoları | 1 | 18-10-2008 17:01 |
| Üzülme - Taner ÖZDEMİR | DiLo | Türkülerimiz | 2 | 13-09-2008 13:34 |
| Ellerine Kina Yak-Taner ÖZDEMİR | DiLo | Türkçe Video Klipler | 1 | 30-05-2008 11:02 |
| Neredesin Pirim - Taner ÖZDEMİR | DiLo | Türkülerimiz | 0 | 21-05-2008 22:22 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
|
Sevgili DiLo nun Doğum günü için hazırladığım video, forum üç ay geri gittiği için silinmişti..Bu videoyu bir kez daha sunmak istedim iyi seyirler..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Çok güzel olmuş..
Emeğine sağlık.. Çok beğenerek dinlediğim bir tüküdür.. Tam hemşerimlik olmuş valla.. Hemşerim bu arada geçmiş doğum gününü tekrar kutlarım..
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Istedigin oldu sevin yar sevin Kaldim aralarda bak gözün aydin Bugün yaram dünden derin sevdigim Ellerine kina yak gözün aydin Allanip pullanip karsima ciktin Ahu bakislarin sineme carpti Sana ne eyledim yuvami yiktin Ellerine kina yak gözün aydin Ahvalimi yazdim götürün verin Ölürsem tenime sacini sürün Mezarim tasina muratsiz yazin Gayri musayibin yok gözün aydin Oyy oyy oyy Horoz'cum.. Bu güzel flash'ı tekrar görmek sevindirdi beni.. Yani forum üç ay geri gidince bu da onla birlikte atta gitmiş oldu. Günde en az iki kere dinlerim bu Türkü'yü.. Eline,emeğine,yüreğine,flash hazırlayan proğramına sağlık şekerim. ![]() Müsade ederseniz bir "Of" çekeceğim.. Offffffffffffff ki ne Offffffffffffffffffffffff Hemşerim teşekkür ederim..Artık 8 ay sonra alırım hediyemi. ![]() ![]()
|
||
|
|
|