Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İnanmak Dua Etmek | Osman | Gizem ve Kıssadan Hisseler | 10 | 23-02-2009 08:16 |
| Sana Hizmet Etmek İstiyorum | Forumcu8 | Gizem ve Kıssadan Hisseler | 17 | 26-11-2008 15:53 |
| Doyasıya Yaşayamamak | Osman | E-Kartlar | 1 | 28-08-2008 03:57 |
| Buzda Dans | ByAsiL | Videolar | 2 | 09-07-2008 14:13 |
| Sopalarla Dans | BERKEX | İlginç Videolar | 0 | 09-01-2008 10:27 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
|
Güzeldir dans etmek ama öyle hiç doyasıya dans etmedim ki ) ama edecem...Osman arkadaş'ımızın Flash'ların yanında sönük kalır, söz Osman çırak ustayı geçiçek... |
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Herşeyi eksiksiz olupta hayattan zevk almayı bilmeyen o kadar çok insan varki...Önemli olan her durumda hayata pozitif bakabilmek..Seninde bunu başardığına inanıyorum cesur insan.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
Alıntı:
Herşey gönlünce olsun Etna.. Flash'ın çok güzel olmuş.. ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Onbaşı
|
Beğenmenize sevindim, hayat'tan zevk almak bana çok uzakken Tom Robbins'in bir yazısını okumuştum. İnsanlar budala gibi oturup mutlu'luğun kendilerini bulmasını bekler, onu kendileri yaratmayı akıl edemezler der. Hayattan zevk almak, önemlidir. Ben bunu geçen yıl'larımda çok iyi öğrendim.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Benim Etna'm güzel kardeşim her şeyin üstesinden gelir bunu biliyorum.
Zamanla dansta edecek koşacakda ![]() Güzel bir flash yapmışsın daha dün hadi başla çalışmalara dedim bugün bizlere bu flashı sundun. Maşallah yani ![]() Ellerine güzel yüreğine sağlık Etna... ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Onbaşı
|
Alıntı:
Usta'sını örnek alan flash öğrenci'si tembel olamaz değilmi? ve yavaş tane, tane yazıyorumki yazı kurallarına da uymaya çalışıyorum.![]() Duyuru Bölüm'ünüzü okumak büyük avantaj oldu benim için. |
|
|
|
|