Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Genç Kızın Annesine Mektubu - Deniz TINARLI | Mezarcı | Şiirler | 25 | 08-07-2008 10:49 |
| Reşat Nuri Güntekin - Yaprak Dökümü | Osman | Kitap Tanıtım | 0 | 22-06-2008 22:35 |
| Evimi Ocağımı - Yaprak Dökümü | Osman | E-Kartlar | 1 | 10-05-2008 09:24 |
| Anneme Açık Mektup | rosebengal | Sohbet ve Serbest Kürsü | 0 | 09-05-2008 12:38 |
| Yaprak Dökümü - Takvimler | Forumcu6 | Alıntı Flash Animasyonlar | 0 | 10-01-2008 13:32 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Acemi ER
|
Bak yıllar ne çabuk geçmiş Sadece gülünmeyeceğini öğrenmişim Belki de öğretilmişim Ben büyümüşüm be anne! ![]() ![]() ![]() Ama yeter artık, üstüste ağlatmayın bizi. Çok güzel olmuş.Resimler o kadar anlamlanmış ki bu şiirle.Müzikte ayrı güzellik katmış. Yani tek kelimeyle muhteşem.Ellerine sağlık. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Tek kelime ile muhteşem.Ne yazayım bilemiyorum.? Benim düşünceme kelimeler kıfayetsiz kalır. Sana kocaman yürekli insan.Teşekkür etmekten ve takdirden başka bir şey gelmiyor elden. Ellerine sağlık
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: May 2008
|
tek kelimeyle muhteşem annemi 2 haftadan beri görmüyorum ama sanki bir asır gibi geldi bana
onu çok özledim bu paylaşımında diğerleri gibi muhteşem alıp uzaklara götürdün beni hayallere daldım annemin yanındayken geçirdiğim o güzel ve mutlu günleri birkaç dakikalığınada olsa tekrar yaşamama sebep oldun çok ama çok teşekkür ederim sana ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Son zamanlarda seyrettiğim en güzel flaştı. Resimler, hele sözler ve müzik çok güzel bir bütün oluşturmuş. Yüreğinize sağlık. Bu müziğin adını öğrenebilir miyim?
|
|
|
|