Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Klasik Amerikan Arabaları | tameer_33 | Oto - Bike Modifiye | 0 | 05-08-2008 20:13 |
| Bir Klasik - Chevrolet Impala 1959 | SürgüN Alemcİ | Oto - Bike Modifiye | 0 | 18-07-2008 10:30 |
| 1969 Camaro Tam Bir Klasik | SürgüN Alemcİ | Oto - Bike Modifiye | 0 | 18-07-2008 07:36 |
| Ressamlardan Klasik Resimler | Forumcu6 | Serbest Kürsü | 0 | 12-05-2008 16:13 |
| Klasik Öğretmen Cümleleri | Sayfa | Tartışma Platformu | 2 | 18-04-2008 21:00 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Klasik Öğretmen Kelamları ![]() ![]() Bunu sınavda sorarım - Ben bunları zaten biliyorum. - Buna benzer ö.s.s de sık sık çıkar. - Bi insan söyleneni bi defa da anlar. Afedersiniz siz aptalmısınz?? - Arka taraf konuşmayı kesin n'oluyor orda? - Bunun hesabını sınavda sorarım. - Burayı çok dikkatli dinleyin. - Bi çok öğrenci burda hata yapar! - Konuşmak isteyen dışarı çıksın. - Kapı açık. Sizi zorla getirmiyolar buraya!!- İstemiyosan gelme! - Kimler ödev yapmadı? - Ödevleri yapmadan gelmeyin. - Bizim zamanımızda velilerimiz eti senin kemiği benim derlerdi. - ![]() - (sınavda) Kimse kimseye bakmasın - (sınavda) Şu anda itibaren herkes birbiriyle küs. - (sınavda) Kopya çekeni yakarım. - (sınavda) Oğlum kızım bi daha görmiyim. ![]() - (bir soru çözerken) oğlumkızım kaç defa söylicem orası öyle değil!!!.. - (tahtada soru çözerken) yanlış otur yerine - Bu konuya fazla girmeyelim ileride göreceksiniz. - (nöbetçi öğretmenler) oğlumkızım hadi sınıfınıza girin ziliniz çaldı. - (derse geç kalınca) ilk zil öğrenciler içindir ikincisi de bizim için. - Git müdür yardımcısından izin kağıdı al!- Çık dışarı... - ( herhangi bir öğrenciye) Dersleri serdin. Artık hiç çalışmıyosun.. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Bunları sık duyuyorum ama hepsi ciddi sanıyordum. ![]() Gözüm açıldı. ![]() Teşekkürler paylaşım için. ![]() Yutmam artık bu yalanları. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Birden geçmişe bir yolculuk yaptım.Keşke o günler geri gelse, yeniden bunları dinlemeye razıyım. ![]()
|
||
|
|
|