Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Karadeniz Çocuğu | vorpax | Resimler | 0 | 15-10-2008 20:39 |
| Karadeniz | Sayfa | Video Serbest Kürsü | 0 | 11-04-2008 14:19 |
| Karadeniz Tv | admin | Tv Canlı Yayınlar | 0 | 10-03-2008 20:23 |
| Karadeniz | karsuyu34 | Yardım | 1 | 11-01-2008 01:45 |
| Karadeniz Yemekleri | Forumcu6 | Türk Mutfağı | 0 | 10-08-2007 14:13 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |
|
Onbaşı
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
|
KARADENİZ KIZLARI Güzelliği yazılır, dağa, taşa, yaylaya Biraz cesaret ister laz kızına bakmaya Mis gibi çay kokar, çiçek kokar yazları Sözleriyle öldürür karadeniz kızları Kimi siyah kimi sarı dalgalıdır saçları Bembeyaz martı olur dolaşır yamaçları Bir of çekse yerinden koparır ağaçları Deli bir rüzgar gibi karadeniz kızları Laf atanı affetmez hemen silahı çeker Mangal yürekli olur karadeniz kızları Gülüşü ömre bedel, muhabbeti çok şeker Baldan da tatlı olur karadeniz kızları Kara kazan içinde suları kaynatırlar Kemençenin sesiyle dağları oynatırlar Kaçkar eteklerinde seyreder yıldızları Cennetten inen melek karadeniz kızları Adamı bir hoş eder cilveleri, nazları Yaylada otururlar çoğunlukla yazları Sünneti eksik etmez kaçırmazlar farzları Dinine bağlı olur karadeniz kızları Başına taç ederler gökteki yıldızları Keşan, peştamal takar karadeniz kızları Eşine sahip çıktı kovdu nataşaları Anlatmakla bitmiyor karadeniz kızları Karadeniz'li insan'larımız sıcak kanlı oldukları kadar kızlarıda pek hamaratlıdır, pek güzeldir uy uy uy Haçan horona hayde uy uy uy![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Çok teşekkürler Etna Onbaşı.
daim etsin hiç soldurmasın esirgesin.Çok seviyorum karadenizi, her şeyiyle. Ben iç kisimlardan olmama rağmen, Her yıl izin verdikçe mutlaka bir gezer gelirim.Çok resim var bende ama paylaşamıyorum ve çok üzülüyorum. Belki birgün ögrenirimde paylaşırız İnşallah. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Onbaşı
|
Alıntı:
![]() resimlerinizi paylaşmak istiyorsanız, forum ana sayfasında üst kısımda son duyurular yerinde saydım 8 sırada foruma nasıl resim eklenir,resimli anlatım var bir o bölüme göz atın, inanın çok kolay okuyarak o kadar çok şey öğrendimki bu güzel forum sitesinden eminim sizde öğrenebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Alıntı:
Valla ben de çok seviyorum Karadenizi. Kıyı şeridinde, Sinop ve Hopa'ya kadar gitmediğim yer kalmadı. İç kesimlerinide genelde bilirim. Yeşil ve mavinin bol olduğu güzel yerler. Gezip görmeyi herkese tavsiye ederim. Deniz bize 150 km.Tabiki Tokat-Niksar-Akkuş,Tekkiraz ve Ünye.Yol güzergahı ormanın bol olduğu,tabiyat harikası bir güzergah.Suyu,havası ve de yeşili değiyor. Çeşmelerden buz gibi akan sular..Ooo bak canım çekti şimdi. Su pınarlarında mola vermeyi o kadar çok seviyorum ki..Osman kaş göz işareti yapma,susuz gitmez oralar. ![]() Etna, güzel bir paylaşımdı..Eline,emeğine sağlık.. Eshab, Sevgili dostum,profilinde açıklama yaptım,bir zahmet oraya bakarsın verdigim linkten kolayca ekleyebilirsin.. ![]() Ha uşaklar ha!! Karadenizli olup da horon tepmeyenin kafası bitlensin. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Onbaşı
|
Evet DiLo bitlensinler uy uy uy karadeniz gezilmesi gereken bir bölge Artvin bambaşkadır, hele hele Samsun muz harikadır
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
|
Alıntı:
Anladim dostum çiddiyetle çalışacağim, Cümlenize sağlıklı pazarlar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
![]() Dilo sus bakayım hıııı![]() soğuk su falan yok sus otur yerine.![]() Ben horon falan bilmem bitleneyim ne yapalım. ![]() ![]() Etna teşekkürler her ne kadar oynayamasamda ritim tuttum. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Bende çok seviyorum Karadenizin doğasını ve insanlarını..Yurdumun dört bir tarafı cennet..Ama Karadeniz'in yeşil ve mavi tonları görülmeye değer.. Teşekkürler Etna..
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ben de Karadeniz'liyim ama horon bilmiyorum. Bitlenmek şart mı oldu acep??
Çok güzel bir paylaşım, teşekkürler. |
|
|
|
#10 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
|
Süpermiş Tşkrlr.
.D |
|