Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yaşamın Kuralları | Osman | Sohbet ve Serbest Kürsü | 0 | 10-02-2010 22:36 |
| Bu da Odamın Kuralları | sevme | Hikaye ve Yazılar | 7 | 14-09-2009 13:00 |
| Kalori Cetveli | Jakoben | Mutfak Bilgileri | 1 | 08-01-2009 17:46 |
| Evlilik Kuralları | hanne | Sohbet ve Serbest Kürsü | 5 | 06-11-2008 14:48 |
| Kalori Hesaplama Cetveli | admin | Genel Sağlık | 2 | 26-04-2008 22:35 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Kalori kuralları!!! ![]() - Bir şey yersen ve kimse seni o anda görmüyorsa, onlarda kalori yoktur. ![]() - Eğer Light limonatası içersen ve bunun yanında çikolata yersen, çikolatadaki kaloriler light limonata tarafından yok edilir. - Eğer başkalarıyla beraber yiyorsan, o zaman sadece onlardan fazla yediğin kaloriler sayılır. - İlaç niyetine kullanılan yemekler hiç sayılmaz... ![]() mesela sıcak çikolata, Kırmızı şarap, Cognac.... - Eğlence amaçla tüketilen yemeklerin kalorileri yoktur (Patlamış mısır, Fıstık, Limonata, Çikolata yada şekerleme) mesela video izlerken yada müzik dinlerken çünkü onları gıda olarak almıyoruz sadece eğlencenin bir parçasıdır onlar. - Pasta dilimleri veya kurabiyelerinde kalori yoktur. Çünkü onlar kesildiğinde veya kırıldığında içindeki yağ uçar gider. - Yemek hazırlarken Bıcak, Tencere yada kaşıkları yalarken kalori almazsınız çünkü onlar yemek yapmanın bir parçası. ![]() - Renkleri aynı olan gıdaların kalori değerleride aynıdır. Mesela; (Domates ve Çilek reçeli yada Mantar ile beyaz çikolata) ![]() - Dondurulan gıdalarda kalori yoktur. Çünkü kalori ısı birimidir.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
|
Çok haklısınız.Size katılıyorum, 85 kiloluk biri olarak.
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
E, muhteşem kurallarmış bunlar. Diyetisyenler hiç bahsetmez böyle şeylerden ya. Çok kızdım şimdi diyetisyenlere ama. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Çok güzel kurallar,ama ben malesef bu kalorilere sahip olamadım
kilo alamıyorum 49 kiloyum yine keyifli ve güzel bir sunum olmuş ellerin dert görmesin osman teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Osman Ne kadan güzel bir konuya değinmişsin.. ![]() ![]() ![]() Tamda hemen hemen hepimizin yaptığı şeyler bunlar.. Kocaman birr teprik ............. sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lafı bilem var... "Can boğazdan gelir,haliçten gider" Buda benim özlü sözüm.. ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Siz ne kadannn odun ee şey pardon ormansınız demiyorum en güzel konuları arıyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() Can boğazdan geçiyor ondan dolayı her gün pizza yiye yiye İrmanın beyni hamurlaştı demiii... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Osman;Ekspressolarımızı koltuklarımıza yayılıp televizyon karşısında höpürdetelim.... ![]() Uzun lafın sopası Osman,Piyasadaki vurgunluk emişen ülkelerin hisse senetlerini feci vurdu dibe fırlattı.. ![]() Ah Osman ah,hayatımı yazsam orman olur.. ![]() Benim zekam hakkında eğerki bir teredütün varsa Osman,Ben lisedeyken Aykut Testi yaptırmıştım. Benim ki üstün bi alt sınırı çıkmıştı benim hemen üstümdekiler, Ünlü ressam Albert Einstein ile Ünlü Bilim Adamı Pascal Numan mış .... ![]() Sana tebrik koyuyorum Osman... ![]() ![]() ![]() Yani beni küçümseme Osman.Biz de Boğaziçi'nde okurken “boyfirenkimiz” vardı... ![]() ![]() Şu an moralmen çok eksilerdeyim Osmannnnn... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Beyza benim aykut testim sende daha alt sınırlarda çıkacağından dolayı ben seninle aşık atamam..
Ben sana bire bir repliklerle cevap verirdim ama ne yazık ki Ezel ve Abiye Kuzu aynı saatte başlıyor ve bizde Ezel'e kurban gidiyor Türk Malı... ![]() ![]() Bu yazdıklarımda okuduğum ve aralarda göz atmalarımdan aklımda kalanlardı... ![]() ![]() ![]() Ama Ekspressolarımızı koltuklarımıza yayılıp televizyon karşısında höpürdetmeye asla hayır demem.. ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
|