Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kur'an Nasıl Şefaat Eder | Osman | Serbest Kürsü | 1 | 14-12-2009 21:15 |
| Hangi Öğretmen Nasıl Tehdit Eder | hanne | Sohbet ve Serbest Kürsü | 1 | 06-11-2008 14:46 |
| Hangi Leke Nasıl Çıkar | MaviYıldız | Bunları Biliyor Musunuz? | 1 | 24-04-2008 22:27 |
| Sarışınlar Word Dosyasını Nasıl Print Eder | NeslihanTan | Resimler | 6 | 11-12-2007 11:33 |
| Hangi Besin, Nasıl Saklanmalı | suskun_gız | Mutfak Bilgileri | 0 | 10-12-2007 16:56 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Hangi Öğretmen Nasıl Tehtid Eder ![]() Matematik: Oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım. ![]() Biyoloji: Çocuğum senin DNA yapını bozar, hücrelerindeki mitokondrileri yok ederek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre. ![]() Tarih: Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmışBeyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız. ![]() Resim: Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım. ![]() Coğrafya: Oğlum,yörüngeden çıkma! Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun. ![]() Edebiyat: Hiç mübalağa etmiyorum. Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum. ![]() Kimya: Bakın,kafamı bozmayın! Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum.Hasan 2 ***** Osman 4`e dönersiniz. ![]() Beden Eğitimi: Bak nasıl konuşuyor hâla?! Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim. ![]() Müzik: Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensturumantel olarak notalarını çıkarır, solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da lük olarak yaparım haa! Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz. ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
|
Resim: Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım.
Ne güzel tehtidmiş bu ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
|
Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış
Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız. Bayıldım buna
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
En çok beden eğitimi ve müxik öğretmenlerinin tehditlerinden korkuyorum çünkü onlar dediklerini yapıyorlar. ![]()
|
||
|
|
|